Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a devenit ambasador. Ce promovează intens starul portughez

Cristiano Ronaldo a devenit ambasador. Ce promovează intens starul portughez

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo, devenit o emblemă a dezvoltării spectaculoase a campionatului al Arabiei Saudite, îşi va continua misiunea de ambasador de lux al fotbalului din regat, în cadrul unui turneu amical în Japonia, unde va înfrunta, marţi, la Osaka, formaţia Paris Saint-Germain, campioana entitre a Franţei.

"Ştim că oamenii sunt foarte pasionaţi de fotbal în Japonia. Suntem aici pentru a contribui la spectacol", a asigurat atacantul lusitan.

După portughez, alte nume uriaşe au sosit în această vară în Arabia Saudită: Karim Benzema şi Ngolo Kanté la Al-Ittihad Jeddah, Kalidou Koulibaly şi Sergej Milinkovc-Savic la Al-Hilal, Edouard Mendy la Al-Ahli sau Seko Fofana şi Marcelo Brozovic care i s-au alăturat la Al-Nassr.

"Sunt fericit aici, vreau să continui aici. Cred că dacă va continua să facă treaba pe care vrea să o facă, Liga saudită poate fi una dintre primele cinci din lume, în cinci ani", a spus Ronaldo într-un interviu acordat Ligii Saudite.

De la sosirea sa, contul de Twitter al clubului Al-Nassr a crescut de la 800.000 de urmăritori la 4 milioane, iar pe Instagram de la 2 milioane la peste 14 milioane de "followers".

Din punct de vedere sportiv, succesul nu este complet, Al-Nassr eşuând în tentativa de recucerire a titlului de campioană a Arabiei Saudite, în faţa rivalei Al-Ittihad.

Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în 16 meciuri disputate în Liga saudită, reuşind inclusiv o "cvadruplă" în al treilea său meci, împotriva echipei Al-Wehda.

El şi-a recâştigat totodată locul de titular în selecţionata Portugaliei după sosirea la conducerea tehnică a spaniolului Roberto Martinez şi continuă să ducă şi mai departe recordurile sale.

La cea de-a 200-a sa selecţie, Ronaldo a marcat golul victoriei în Islanda (1-0), în preliminariile EURO 2024, ajungând la un total de 123 de reuşite în tricoul Portugaliei.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare