Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a lăsat modestia deoparte şi a explicat de ce e mai bun decât Leo Messi: "Asta mă diferenţiază faţă de el"

Cristiano Ronaldo a lăsat modestia deoparte şi a explicat de ce e mai bun decât Leo Messi: "Asta mă diferenţiază faţă de el"
Comentarii

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a explicat care este principala diferenţă dintre el şi marele său rival, Lionel Messi.

Spre deosebire de Messi, care şi-a petrecut întreaga carieră de până acum la FC Barcelona, Cristiano Ronaldo a jucat pentru patru echipe, Sporting, Manchester United, Real Madrid şi Juventus Torino, lucru care face diferenţa în favoarea sa, crede portughezul.

"În cazul lui Messi, el este un jucător excelent. Diferenţa dintre noi este că eu am jucat pentru cluburi diferite şi, în plus, am câştigat Liga Campionilor cu echipe diferite. Am fost golgeheterul Ligii Campionilor de şase ori la rând.

Evident, nu am văzut o asemenea rivalitate între doi jucători de top, timp de atâţia ani. Sunt jucători fantastici, pe care îi respect, care stau în top trei, patru sau, cel mult, cinci ani. Dar zece ani? Nu am văzut asta niciodată", a declarat Cristiano Ronaldo, pentru DAZN.

Cristiano Ronaldo (34 de ani) şi Leo Messi (32 de ani) deţin împreună recordul pentru cele mai multe Baloane de Aur: cinci de fiecare.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare