Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea şi a vorbit despre plecarea de la Juventus! ”Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. Nu vă jucaţi cu numele meu!”

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea şi a vorbit despre plecarea de la Juventus! ”Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. Nu vă jucaţi cu numele meu!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea şi a vorbit despre vehiculata sa plecare de la Juventus Torino.

După ce presa spaniolă a anunţat că Ancelotti îl vrea pe Ronaldo la Real Madrid, tehnicianul italian a răspuns în cursul zilei de marţi şi a negat informaţiile oferite de jurnalistul Edu Aguirre.

Seara, Cristiano Ronaldo a luat şi el atitudine şi a vorbit despre acest subiect:

”Oricine mă cunoaşte este conştient de cât de concentrat sunt pe ceea ce fac. Mai puţine vorbe şi mai multă acţiune, acesta a fost motto-ul meu încă de la începutul carierei mele. Cu toate acestea, având în vedere tot ce s-a spus şi scris recent, trebuie să-mi expun poziţia.

Mai mult decât lipsa de respect faţă de mine ca om şi ca jucător, modul frivol în care viitorul meu este acoperit în mass-media este lipsit de respect pentru toate cluburile implicate în aceste zvonuri, precum şi pentru jucătorii şi personalul lor.

Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. Şi înregistrată. În cuvinte şi cifre, în trofee şi titluri. Se află în Muzeul de pe stadionul Bernabeu şi este, de asemenea, în mintea fiecărui fan al clubului. Şi dincolo de ceea ce am realizat, îmi amintesc că în acei nouă ani am avut o relaţie de profundă afecţiune şi respect pentru fanii merengue, o afecţiune şi un respect pe care le păstrez până în prezent şi pe care le voi preţui mereu. Ştiu că adevăraţii fani ai Real Madrid vor continua să mă aibă în inimile lor, iar eu îi voi avea în inima mea.

Pe lângă cel mai recent episod din Spania, au existat ştiri şi poveşti frecvente care mă asociau cu o serie de cluburi din mai multe ligi diferite, dar nimeni n-a fost vreodată preocupat să încerce să afle adevărul.

Rup acum tăcerea pentru a spune că nu pot permite oamenilor să se joace în continuare cu numele meu. Rămân concentrat pe cariera mea şi în munca mea, angajat şi pregătit pentru toate provocările cu care trebuie să mă confrunt. Orice altceva? Orice altceva înseamnă doar discuţii” a scris Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare, acolo unde este cel mai urmărit om din lume.

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid la Juventus în vara lui 2018, în schimbul a 100 de milioane de euro. Starul din Portugalia a semnat cu Real Madrid în 2009 şi a devenit, între timp, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria clubului blanco. Cristiano Ronaldo a strâns 438 de meciuri, 450 de goluri şi 132 de assist-uri în tricoul echipei de pe "Santiago Bernabeu", cu care a cucerit două titluri de campion, două Cupe ale Regeului, două Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare