Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, atac fără perdea la Real Madrid: ”Juventus este un club fantastic!” Cum îi înţeapă pe foştii săi colegi

Cristiano Ronaldo, atac fără perdea la Real Madrid: ”Juventus este un club fantastic!” Cum îi înţeapă pe foştii săi colegi

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo a trimis câteva săgeţi înspre fostul său club, Real Madrid. Starul portughez spune că la Juventus a găsit câteva lucruri pe care nu le-a întâlnit în perioada petrecută pe Santiago Bernabeu.

Cristiano Ronaldo s-a integrat rapid la Juventus, club la care s-a transferat în vară. Portughezul susţine că a fost ajutat de vestiar, deoarece noii săi colegi sunt foarte uniţi şi face aici o comparaţie directă cu Real Madrid. În plus, spune că Juventus este un club mult mai organizat decât Real Madrid.

”Sunt foarte fericit. Oraşul este foarte frumos, fanii sunt foarte călduroşi şi Juventus este un club fantastic, care este incredibil de organizat. Jucătorii de aici au modestie şi muncesc foarte mult. E fantastic. Acesta este cel mai bun grup alături de care am jucat vreodată. La Juventus ne simţim într-adevăr ca o echipă, spre deosebire de alte părţi, unde unii jucători se cred mai buni decât alţii. Aici, toată lumea are modestie. Dacă Dybala sau Mandzukic nu înscrie, ei în continuare sunt fericiţi. Este frumos”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru Gazzetta dello Sport.

Întrebat despre diferenţele dintre Real Madrid şi Juventus, Ronaldo a păstrat linia: ”Sunt foarte diferite. Juventus este mai mult o familie”.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridjuventus torinoserie a 

viewscnt
Articole similare