Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, gest uriaş în plină pandemie de COVID-19! Hotelurile sale se vor transforma în spitale

Cristiano Ronaldo, gest uriaş în plină pandemie de COVID-19! Hotelurile sale se vor transforma în spitale

Diverse

Comentarii

Fotbalistul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, a decis să ajute societatea, în plină criză cauzată de COVID-19. Fotbalistul portughez a decis să-şi transforme hotelurile pe care le deţine în spitale, pentru lupta împotriva pandemiei.

Cristiano Ronaldo a părăsit de urgenţă Italia, în urmă cu câteva zile, iar acum nu mai poate reveni, din cauza problemelor cauzate de COVID-19. Portughezului i-a fost transmis, din partea autorităţilor italiene, că nu are voie să revină în ţară. 

Fotbalistul se află în insula Madeira, din Portugalia, de unde a luat decizia de a-şi transforma hotelurile deţinute în spitale. Jucătorul lui Juventus va fi cel care va plăti cadrele medicale, care vor lucra împotriva coronavirusului. 

De asemenea, Cristano Ronaldo, star-ul lui Juventus, a oferit un comunicat pe contul personal de Instagram în legătură cu această pandemie.

"Lumea trece printr-un moment foarte dificil care cere cea mai mare grijă şi atenţie din partea noastră. 

Vă vorbesc acum nu din postura de fotbalist, ci din cea de copil, părinte şi om care este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Este important să urmăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a organelor de conducere despre modul în care trebuie să gestionăm această situaţie. 

Protejarea vieţii umane trebuie să depăşească orice interes. Vreau să îmi transmit gândurile bune către toţi cei care şi-au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea mea pentru cei care se luptă cu virusul, cum ar fi colegul meu Daniele Rugani şi suportul meu continuu către minunaţii oameni din domeniul sănătăţii care îşi pun viaţă în risc pentru a îi salva pe alţii", a fost mesajul lui Ronaldo de pe Instagram. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo hotelcoronavirus 

viewscnt
Articole similare