Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, în formă de zile mari. Cum a comentat posibilitatea de a câştiga un nou Balon de Aur şi ce spune despre Maurizio Sarri

Cristiano Ronaldo, în formă de zile mari. Cum a comentat posibilitatea de a câştiga un nou Balon de Aur şi ce spune despre Maurizio Sarri

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a vorbit despre şansele la câştigarea Balonului de Aur, dar şi despre recordul său reuşit în ultimele zile.

Cristiano Ronaldo nu se satură să bată recorduri. În meciul naţionalei Portugaliei cu Ucraina a ajuns la 700 de goluri marcate în întreaga carieră, dar deja a depăşit şi această barieră. În partida din weekend cu Bologna a înscris din nou. Iar starul portughez promite să nu se oprească aici, chiar dacă deja are 34 de ani: ”Numărul 700 deja a trecut, nu mă mai gândesc la acest număr. Vreau să merg spre următorul” a mărturisit portughezul, înainte de partida Juventus - Lokomotiv Moscova, meci transmis în direct de Telekom Sport.

Cristiano Ronaldo este cel de-al treilea favorit la câştigarea Balonului de Aur, după van Dijk şi Messi. Portughezul are trei astfel de trofee în palmares: ”Vrem să câştigăm Serie A, Cupa şi Champions League. Cel mai important e să câştigi trofee cu echipa, pentru că dacă vei câştiga trofee cu echipa ai mai multe şanse să câştigi trofee individuale. Balonul de Aur e pe locul secund pentru mine” a mai adăugat portughezul.

Portughezul şi-a lăudat şi noul antrenor de la Juventus, Maurizio Sarri: ”Îmi plac metodele sale. Acum producem mai multe ocazii de gol şi cred că ne-am îmbunătăţi jocul la anumite capitole la care anul trecut nu stăteam foarte bine” a mai spus super starul torinezilor.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare