Experiențe împreună.
You are here:

Cristiano Ronaldo, rege peste 2017. Ce super recorduri a doborât portughezul

Cristiano Ronaldo, rege peste 2017. Ce super recorduri a doborât portughezul

Real Madrid

Portughezul Cristiano Ronaldo este protagonistul unora dintre cele mai importante momente din 2017 din fotbalul mondial. În ultimele 12 luni, el a câştigat trofee cu Real Madrid, dar şi trofee individuale, învingându-l pe veşnicul său rival Lionel Messi. În plus, portughezul a avut şi din punct de vedere al vieţii personale un an foarte bun, născându-i-se trei copii.

Ronaldo a început anul primind, la 9 ianuarie, premiul The Best pentru cel mai bun jucător din lume în 2016, din partea FIFA.

După obţinerea acestui trofeu, Cristiano Ronaldo a câştigat cu Real Madrid campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi, în decembrie, Cupa Mondială a Cluburilor.

La 23 octombrie, Cristiano Ronaldo a primit premiul FIFA The Best pentru cel mai bun fotbalist al anului 2017. Au mai fost finalişti pentru acest trofeu, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi brazilianul Neymar (PSG). La ediţia din ianuarie, finalişti au mai fost Messi şi francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid).

La 7 decembrie, Ronaldo a primit pentru a cincea oară în carieră trofeul Balonul de Aur, într-o ceremonie desfăşurată la Turnul Eiffel. Pe locul doi s-a clasat Lionel Messi. Cristiano Ronaldo a mai câştigat Balonul de Aur în 2008, 2013, 2014 şi 2016.

La începutul verii, la 8 iunie, Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni, mama celor doi copii, Eva şi Mateo, fiind una surogat. Cinci luni mai târziu, lui Ronaldo i s-a născut al patrulea copil, partenera sa de viaţă Georgina Rodriguez dând naştere unei fetiţe. Ronaldo mai un băiat de şapte ani, Cristiano Jr.

Şi jucătoarea de tenis Serena Williams a avut un an important din punct de vedere al vieţii personale. Williams, fostă număr 1 mondial, a devenit mamă la 1 septembrie, ea dând naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian.

La 16 noiembrie, Serena Williams, 36 de ani, s-a căsătorit cu Alexis Ohanian, 34 de ani, cofondator al reţelei Reddit, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

Dintre vedetele sportului mondial, în 2017 brazilianului Roberto Carlos (44 de ani) i s-a născut al nouălea copil, dar şi un nepot. La 9 iulie, soţia fostului fotbalist, Mariana, a dat naştere unei fetiţe.

Roberto Carlos mai are trei copii - Roberta, Giovanna şi Roberto Carlos Jr (adoptat) - din prima sa căsnicie, cu Alejandra, patru copii - Carlos Eduardo, Christopher, Luca şi Rebeca din alte relaţii şi o fetiţă, Manuela, cu actuala sa soţie. La 12 octombrie, fiica lui Roberto Carlos, Giovanna, a dat naştere unui băieţel.

Comentarii
viewscnt