Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo şi Andrea Pirlo împart criticile după eliminarea din Champions League. Cei doi sunt atacaţi după prestaţia lui Juventus

Cristiano Ronaldo şi Andrea Pirlo împart criticile după eliminarea din Champions League. Cei doi sunt atacaţi după prestaţia lui Juventus

Juventus

Comentarii

Juventus nu trece printr-o perioadă foarte bună după ce a fost elimintă de Porto din Chmapions League. Fanii şi apropiaţii clubului sunt furioşi pe "bianconeri" şi în mod special pe Cristiano Ronaldo şi Andrea Pirlo.

Un fost fotbalist al "Bătrânei Doamne" l-a atacat în mod direct pe Andrea Pirlo, pentru că nu este potrivit pentru banca tehnică a lui Juve.

Cristiano Ronaldo şi Andrea Pirlo împart criticile după eliminarea din Champions League

Pasquale Bruno a fost fundaş la Juventus şi crede că Pirlo (41 de ani) nu este suficient de capabil să ţină vestiarul "Bătrânei Doamne", mai ales cu jucători precum Bonucci, Chiellini şi Cristiano Ronaldo.

"Juventus formează o ruşine de echipă. Bonucci şi Chiellini par a fi două fenomene, dar au câştigat 9 titluri în cel de-al patrulea campionat din lume. Au câştigat în faţa unei echipe terminate a Barcelonei, după care s-a scris că sunt favoriţi la Champions League. Să fim serioşi!

Managementul distruge totul acolo. L-au dat afară pe Allegri pentru a semna cu Sarri, dar şi acesta a fost dat afară după doar un an, pentru că Ronaldo şi coechipierii lui conduc vestiarul. Jucătorii trebuie să-şi spună punctul de vedere, dar asta nu e bine. Nu ei ar trebui să ia deciziile!", a declarat Pasquale Bruno, potrivit celor de la Football Italia.

 Pasquale Bruno a evoluat pentru Juventus în 67 de paride şi a câştigat alături de torinezi Cupa UEFA şi Cupa Italiei.

Cristiano Ronaldo atacat de Luciano Moggi

Luciano Moggi este nemulţumit de Cristiano Ronaldo la Juventus şi a redactat o scrisoare prin care îl critică pe portughez.

"Ronaldo, care a devenit pentru toată lumea un ţap ispăşitor, a vrut să arate ce mare jucător este şi că nu trebuie criticat.

A dat trei goluri, dar după fiecare reuşită contra lui Cagliari şi-a dus mâna la ureche pentru a le spune tuturor că nu au dreptate.

Nimeni nu contestă că e un mare jucător, dar nici el nu trebuie să se supere dacă strâmbăm din nas pentru că a fost breşa de la golul de 2-2 prin care Porto a obţinut calificarea.

A greşi este omeneşte. Am fost printre cei care s-au opus cumpărării lui din cauza că împovăra financiar clubul şi pentru că avea 34 de ani.

Cei care l-au adus au fost de altă părere şi au demarat o afacere care a adus beneficii imaginii fotbalului italian pentru că se vorbeşte mereu despre el.

Ar trebui să precizez că Juve a câştigat aceleaşi titluri ca atunci când CR7 era la Madrid. Înainte de venirea lui, jucam finale, acum suntem eliminaţi în optimi.

Fanii sunt pătimaşi şi îl consideră principalul vinovat, deşi nu e aşa. Dar dreptul de a critica este unul inalienabil, iar Cristiano trebuie să accepte criticile, aşa cum primeşte laudele", a scris Luciano Moggi.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoandrea pirlojuventus 

viewscnt
Articole similare