Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu, prima jucătoare de handbal care depăşeşte pragul de 250 de goluri marcate la un Campionat European

Cristina Neagu, prima jucătoare de handbal care depăşeşte pragul de 250 de goluri marcate la un Campionat European

Sporturi

Comentarii

Cristina Neagu a intrat în istoria Campionatelor Europene de handbal după reuşitele din meciul cu Norvegia.

Cristina Neagu este prima handbalistă din lume care ajunge la pragul de 250 de goluri marcate la un turneu final de Campionat European. După meciul pierdut cu Norvegia, Neagu a ajuns la 253 de goluri marcate la un Campionat European. Înaintea competiţiei, Neagu avea înscrise 237 goluri.

Între Cristina Neagu şi ocupanta locului 2 în acest clasament este o diferenţă uriaşă de goluri, diferenţă care va creşte de la meci la meci. Unguroaica Agnes Farkas are numai 205 reuşite.

Neagu, de 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, nu este în cea mai bună formă a carierei, fiind abia revenită după o recuperare în urma infectării cu COVID-19.

Cu toate că Neagu este de departe cea mai bună marcatoare din istoria turneelor finale de Campionat European, România nu a jucat nici o finală mare în tot acest timp. Acest lucru demonstrează încă o dată dependenţa de Cristina Neagu pe care naţionala de handbal a României o are. Din păcate, în acest moment, nici o altă jucătoare din lotul României nu se ridică măcar la jumătate din valoarea pe care o are Neagu în momentul de faţă. Crina Pintea, numărul 2 în echipa naţională, absentează în continuare după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare