Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu revine la echipa naţională a României în 2022. Anunţul handbalistei

Cristina Neagu revine la echipa naţională a României în 2022. Anunţul handbalistei

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a încheiat un parteneriat cu World Game pentru sezonul viitor.

La conferinţa de presă a fost prezentă şi Cristina Neagu, care a vorbit despre echipa sa, dar şi despre obiectivele sale din plan personal.

”Am suferit o mică întindere săptămâna trecută la antrenament şi nu pot să intru cu echipa, dar sper să reintru cât mai repede.

Genunchii sunt în regulă, dar din păcate a apărut această problemă musculară care sper să nu fie gravă.

”Problemele financiare nu mai există, adică totul este în regulă din acest punct de vedere”

Sincer, în momentul de faţă problemele financiare nu mai există, adică totul este în regulă din acest punct de vedere. Este important să avem sprijin şi cel mai important în această perioadă grea după această pandemie, este ca oamenii vin să susţină sportul şi performanţa”, a declarat Cristina Neagu, jucătoarea echipei CSM Bucureşti.

Cristina Neagu, care nu va participa la nicio acţiune a României din acest an, a declarat că va reveni la lot în 2022.
 
Neagu a mai declarat că va participa la JO de la Paris 2024.

„Da! Îmi doresc foarte tare să mai merg la o ediţie a Jocurilor Olimpice şi cu siguranţă ar fi şi ultima şi sfârşit de carieră. În acest an nu voi mai participa la nicio acţiune a echipei naţionale şi că mă voi întoarce în 2022”, a mărturisit Neagu.

„Supărarea că nu am fost acolo este foarte mare. Eu consider că meritam să fim la Jocurile Olimpice!”

Handbalista a privit ratarea calificării la JO 2020 de la televizor şi a mărturisit: "Ambele echipe ale Franţei (n.r. - medaliate cu aur la masculin şi feminin) au fost senzaţionale la Jocurile Olimpice, mai ales în finală. S-au aparat numai aşa cum numai ele ştiu să o facă, cred că titlurile olimpice sunt pe deplin meritate. Supărarea că nu am fost acolo este foarte mare. Eu consider că meritam să fim la Jocurile Olimpice, din păcate nu am obţinut această calificare nu doar din cauza noastră. Bine că s-a încheiat această ediţie a Jocurilor pentru că pentru mine a fost dureros să privesc meciurile la televizor".

Afla mai multe despre: cristina neaguhandbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare