Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Critici dinspre Marcel Puşcaş pentru FRF: "Nu poţi după 13 meciuri să fii jupânul unei ţări. Pe bune? Selecţioner puteau fi Goian, Florentin Petre"

Critici dinspre Marcel Puşcaş pentru FRF: "Nu poţi după 13 meciuri să fii jupânul unei ţări. Pe bune? Selecţioner puteau fi Goian, Florentin Petre"

Echipa națională

Comentarii

Noul director general de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş, nu e de acord cu alegerea făcută de Federaţia Română de Fotbal în privinţa postului de selecţioner. El susţine că numirea lui Mirel Rădoi pe banca tricolorilor a fost prematură.

Rezultatele naţionalei lui Mirel Rădoi au fost sub aşteptări până în acest moment. România a ratat calificarea la EURO, iar situaţia nu e mai bună nici în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Marcel Puşcaş a criticat alegerea FRF şi l-a lăudat pe Adrian Mutu, noul antrenor de la FC U Craiova"Am susţinut neaducerea lui Rădoi la naţională. Nu pentru că are sau n-are licenţă, că putea să fie altul care nu avea licenţă, ci pentru faptul ca s-a încălcat un principiu. Din 13 meciuri a ajuns să fie numit selecţionerul unei ţări. România reprezintă culmea antrenoratului din ţară. Nu poţi să vii după 13 meciuri să fii jupânul unei ţări. Pe bune?

Mutu a fost la U21, dar Mutu are totuşi trei, patru ani de activitate. Iar Mutu, dupa numele pe care-l are, poate cateodată cu un asemenea nume... Cum şi lui Gică Hagi i s-a oferit o şansă prin 2000 să antreneze direct echipa naţională. Mă, dar era Hagi. Şi Mutu este urmasul lui Hagi. Doi au fost în ultimii 20 de ani, Hagi şi Mutu. Atunci putea sa fie Goian, de exemplu, antrenorul echipei naţionale sau, de ce nu, Florentin Petre? Dar ce are Selymes? Are selecţii mai multe", a declarat noul oficial de la FC U Craiova pentru Telekom Sport.  

Mirel Rădoi se pregăteşte pentru JO

România va întâlni naţionala Georgiei în 2 iunie, la Ploieşti, şi echipa Angliei în 6 iunie, la Middlesbrough, în meciuri amicale. În paralel, lotul U23 ia parte la un turneu preolimpic în Spania. 

 

Afla mai multe despre: adrian mutumirel radoimarcel puscas 

viewscnt
Articole similare