Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru, cel mai fair-play antrenor: "Dinamo a dominat a doua repriză". L-a comparat pe Borja Valle cu Gică Hagi

Croitoru, cel mai fair-play antrenor: "Dinamo a dominat a doua repriză". L-a comparat pe Borja Valle cu Gică Hagi

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani, a vorbit la finalul partidei cu Dinamo, încheiată egal, scor 1-1. Tehnicianul a fost supărat pe propria echipă, dar impresionat de Dinamo şi în special de golul lui Borja Valle.

"Sunt supărat pe mine în primul rând. Am arătat ca o echipă care venea acum 15 ani să joace cu Dinamo, iar eu nu vreau lucrul ăsta. Echipa mea nu vreau să fie temătoare. Multe nu prea sunt de spus. Sunt doar supărat pe atitudinea băieţilor mei din a doua repriză. Când am dominat jocul şi am fost buni, am spus-o. Dinamo a fost peste Botoşani în a doua repriză", a spus Croitoru la finalul partidei. 

Întrebat despre golul lui Dinamo, fostul mijlocaş a fost lăsat fără cuvinte de execuţia din propria jumătate a lui Borja Valle şi l-a comparat cu Gică Hagi: "Nu poate fi caracterizat. La noi pe stadioane mai rar. Poate doar la Gică Hagi. Trebuie să ai minte şi calitate. Minte fotbalistică".

Pentru Botoşani urmează meciul cu Shkendija. Dacă Botoşani câştigă şi acest meci, va juca cu Tottenham în Europa League.

"Mă gândesc cu frică la ceea ce va veni. Este o echipă foarte bună, nu este uşor să câştigi un campionat. Ei au fost campioni. Mourinho să mai aştepte o săptămână. Vom vedea ce se va întâmpla".

Afla mai multe despre: botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare