Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Dinamo Bucureşti s-a retras din Cupa Challenge la volei feminin şi a pierdut la "masa verde" partida din şaisprezecimi

CS Dinamo Bucureşti s-a retras din Cupa Challenge la volei feminin şi a pierdut la "masa verde" partida din şaisprezecimi

Alte sporturi

Comentarii

Echipa feminină de volei CS Dinamo Bucureşti s-a retras din Cupa Challenge şi a pierdut la ''masa verde'' (0-3) ambele partide din şaisprezecimile de finală cu formaţia portugheză AJM FC do Porto, din cauza COVID-19, potrivit site-ului Confederaţiei Europene de Volei.

În weekend, Dinamo a participat la al treilea turneu al Diviziei A1, în Sala Dinamo, dar a abordat partidele cu un lot decimat de coronavirus.
 
La primul meci (cu U NTT Data Cluj-Napoca), Dinamo a avut disponibile doar patru senioare, Nneka Onyejekwe, Maria Karakaşeva, Ana Marisa Radu şi Irina Kosinski (ultimele două, la numai 19 ani), echipa fiind completată cu cinci junioare, Paula Partnoi, Sabina Hantău, Daria Andronache, Nadia Alexandra Staicu şi Alexandra Ion.
 
În al doilea meci, cu CSU Belor Galaţi (2-3), Dinamo a putut-o folosi şi pe Eli Uattara, revenit direct din izolare, potrivit site-ului clubului.

Afla mai multe despre: volei 

viewscnt
Articole similare