Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSKA 1948 Sofia poate primi o ”mână de ajutor” la retur chiar din partea FCSB-ului. ”Să nu îi bage nea Gigi în meci cu schimbările” | EXCLUSIV

CSKA 1948 Sofia poate primi o ”mână de ajutor” la retur chiar din partea FCSB-ului. ”Să nu îi bage nea Gigi în meci cu schimbările” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB este cu un pas şi jumătate în turul 3 al UEFA Conference League după victoria de la Sofia contra lui CKSA 1948, scor 1-0. Deşi jocul roş-albaştrilor nu a fost unul convingător, este greu de grezut că bulgarii vor putea întoarce scorul.

Cu toate acestea, FCSB a mai trăit meciurile retur din competiţiile europene cu emoţii după victorii înregistrare în prima manşă. În urmă cu doi ani, Şahtior Karagandi a eliminat-o pe vicecampioana României după ce roş-albaştrii au câştigat cu 1-0 meciul de la Bucureşti.

CSKA 1948 Sofia poate primi o ”mână de ajutor” la retur chiar din partea FCSB-ului. ”Să nu îi bage nea Gigi în meci cu schimbările”

Invitat în studioul Orange Sport, Nana Falemi a declarat că nu crede în vreo minune la partida retur dintre FCSB şi CKSA 1948, dar se teme de mâna lui Gigi Becali. Nu mai este niciun secret faptul că finanţatorul roş-albaştrilor a fost şi ”antrenor” în repetate rânduri, iar de multe ori deciziile acestuia nu au fost utile pentru modul în care s-a exprimat în teren echipa.

”Eu văd un meci clar dominat de Steaua (n.r. FCSB) şi câştigat la 2-3 goluri diferenţă. Sper doar ca Gigi să nu facă schimbări la 2-0... Îţi dă emoţii, îi bagă pe adversari în meci si le dă încredere. În loc să fie momentul tău, înclină în favoarea lor (n.r. CSKA 1948 Sofia) balanţa si centrul de greutate se muta la tine in teren. Eu văd un meci clar dominat de Steaua (n.r. FCSB) şi câstigat lejer”, a spus Nana Falemi, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Gigi Becali a deschis discuţiile pentru revenirea lui Florin Tănase la FCSB, dar deja l-a trimis spre altă echipă! "Du-te, tată"

Florin Tănase s-a despărţit de Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite, şi ar putea reveni la FCSB. Astfel, echipa antrenată de cuplul Charalambous - Pintilii l-ar putea readuce pe unul dintre cei mai apreciaţi jucători din ultimii ani. 

Însă, FCSB este doar o soluţie de avarie pentru Florin Tănase, după cum a recunoscut Gigi Becali. Finanţatorul a deschis discuţiile cu atacantul naţionalei, care i-a transmis în schimb că a primit două oferte excelente, una din zona Golfului şi alta din Turcia. 

"Am vorbit cu el. Dacă rămâne liber, cu siguranţă vrea să vină la noi, dar între timp am vorbit cu el şi mi-a spus <<Nea Gigi, am ofertă de 3 milioane de euro pentru doi ani, din Turcia. Are şi din Arabia chiar mai bună, de 1.7 milioane de euro pe an. 

I-am spus <<Bă, tu mi-ai promis, dar du-te, tată, şi fă-ţi banii şi viaţa ta. L-am îndrumat să se ducă acolo", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare