Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră absolută în România! Leo Grozavu a adus la Iaşi un jucător dintr-o ţară ce nu a mai avut niciun reprezentant în Superligă. Avalanşă de reacţii pe social media

Premieră absolută în România! Leo Grozavu a adus la Iaşi un jucător dintr-o ţară ce nu a mai avut niciun reprezentant în Superligă. Avalanşă de reacţii pe social media

Superliga

Comentarii

Nicolas Samayoa este noul jucător al Politehnicii Iaşi. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului moldav.

”Nicolas Samayoa, internaţional din Guatemala, a ajuns sub comanda antrenorului Leo Grozavu! În vârstă de 27 de ani, Nicolas evoluează pe postul de fundaş central şi vine să întărească apărarea Politehnicii. Samayoa este o piesă importantă pentru naţionala ţării sale, fiind titular incontestabil şi integralist la Gold Cup 2023. Nicolas Samayoa a sosit în Copou de la Comunicaciones FC, formaţie din ţara natală alături de care a reuşit să cucerească şi titlul de campion. Mult succes în tricoul Politehnicii, Nicolas!”, a notat politehnicaiasi.ro.

Noul elev al lui Leo Grozavu este astfel prin fotbalist din Guatemala care va evolua în România. 

Samayoa a creat o adveărată nebunie pe Facebook

La fel ca şi în cazul sirianului Mahmoud Al Mawas, trecut pe la FC Botoşani, venirea lui Samayoa în România a stârnit un val de reacţii pe conturile oficiale ale lui Poli Iaşi. Peste 11.000 de reacţii şi peste 500 de distribuiri a strâns postarea alb-albaştrilor referitoare la transferul guatemalez, numere cu care puţine cluburi din România se pot lăuda. 

Samayoa este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro. A îmbrăcat tricoul naţionalei Guatemalei în 13 meciuri şi a marcat un gol.

 

Afla mai multe despre: poli iaşii 

viewscnt
Articole similare