Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a confirmat discuţiile pentru revenirea lui Florin Tănase la FCSB, însă i-a spus să aleagă altă echipă! "L-am îndrumat să se ducă acolo" | EXCLUSIV

Gigi Becali a confirmat discuţiile pentru revenirea lui Florin Tănase la FCSB, însă i-a spus să aleagă altă echipă! "L-am îndrumat să se ducă acolo" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (28 de ani), fostul căpitan al FCSB, ar putea fi atacantul dorit de Gigi Becali la echipă, în această vară. Însă, finanţatorul FCSB l-a îndrumat spre altă echipă deja.

Gigi Becali a deschis discuţiile pentru revenirea lui Florin Tănase la FCSB, dar deja l-a trimis spre altă echipă! "Du-te, tată"

Andrea Compagno şi David Miculescu sunt variantele pentru postul de atacant central la FCSB, în acest moment, iar o veste de ultim moment a adus pe masa conducerii încă o variantă. 

Florin Tănase s-a despărţit de Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite, şi ar putea reveni la FCSB. Astfel, echipa antrenată de cuplul Charalambous - Pintilii l-ar putea readuce pe unul dintre cei mai apreciaţi jucători din ultimii ani. 

Însă, FCSB este doar o soluţie de avarie pentru Florin Tănase, după cum a recunoscut Gigi Becali. Finanţatorul a deschis discuţiile cu atacantul naţionalei, care i-a transmis în schimb că a primit două oferte excelente, una din zona Golfului şi alta din Turcia. 

"Am vorbit cu el. Dacă rămâne liber, cu siguranţă vrea să vină la noi, dar între timp am vorbit cu el şi mi-a spus <<Nea Gigi, am ofertă de 3 milioane de euro pentru doi ani, din Turcia. Are şi din Arabia chiar mai bună, de 1.7 milioane de euro pe an. 

I-am spus <<Bă, tu mi-ai promis, dar du-te, tată, şi fă-ţi banii şi viaţa ta. L-am îndrumat să se ducă acolo", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport. 

Jocul făcut de FCSB cu ŢSKA 1948 Sofia l-a dezamăgit pe Gigi Becali

FCSB a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa ŢSKA 1948 Sofia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Golul a fost marcat de Coman, în minutul 28.

Imediat după meciul de la Sofia, Gigi Becali a anunţat, dezamăgit, că nu crede că FCSB se va califica în grupele Conference League. De asemenea, Gigi Becali a anunţat că după ce a văzut meciul ŢSKA 1948 Sofia - FCSB nu l-ar mai fi transferat pe Vlad Chiricheş, întrucât planul său este în pericol. 

Afla mai multe despre: florin tanasetska sofia fcsbnegocieri florin tanase revenire fcsbgigi becali florin tanase 

viewscnt
Articole similare