Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele concluzii după victoria la limită a FCSB: ”A câştigat echipa cu valoare mai mare, dar trebuia să înscrie mai mult”. Marele remarcat: ”Surprinzător, mi-a plăcut enorm”

Primele concluzii după victoria la limită a FCSB: ”A câştigat echipa cu valoare mai mare, dar trebuia să înscrie mai mult”. Marele remarcat: ”Surprinzător, mi-a plăcut enorm”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus la limită în deplasarea din Bulgaria, iar analiştii Orange Sport au tras primele concluzii: vicecampioana României s-a impus meritat, dar jocul echipei pregătite de Elias Charalambous a avut de suferit. Chiar şi aşa, s-au remarcat câţiva jucători.

FCSB s-a impus în faţa bulgarilor de la ŢSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în deplasare, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Unicul gol al partidei de la Sofia a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 28.

La scurt timp după minutul 70, jocul a fost întrerupt din cauza nocturnei, care nu oferea o vizibilitate optimă, având câteva becuri afectate de o furtună. Partida s-a reluat după câteva minute.

Primele concluzii: ”A câştigat echipa cu valoare mai mare, dar trebuia să înscrie mai mult”. Marele remarcat: ”Surprinzător, mi-a plăcut enorm”

La finalul meciului, în studioul Orange Sport au fost invitaţi fostul mare internaţional al României, Florin Răducioiu, şi ex-jucătorul celor de la FCSB, Nana Falemi, care au reacţionat cu privire la jocul roş-albaştrilor.

Răducioiu a considerat că rezultatul este pe deplin meritat pentru FCSB şi a evidenţiat un jucător care l-a surprins în mod pozitiv foarte mult.

”Evident că a câştigat echipa cu valoare mai mare, FCSB, care e o echipă care are în arsenalul ei acest potenţial ofensiv, care ar fi trebuit să fie mai mare, dar prin acţiunile individuale...

Sunt puţin dezamăgit pentru că FCSB trebuia să înscrie mai mult ca să nu aibă emoţii în meciul retur. E o victorie meritată, dă moral echipei. Nu cred că FCSB va avea emoţii ca să se califice.

Se vede că Florinel Coman duce mai departe forma foarte bună. Surprinzător, mi-a plăcut enorm de mult Dawa. Pentru mine a fost impecabil, un jucător care a jucat corect. Dacă nu greşesc, nu cred că a greşit o pasă. Mi-a plăcut cum a fost, cum s-a poziţionat. A fost impecabil.

Olaru a fost în nota lui de echilibru. Mi-a plăcut de Târnovanu, chiar şi după acea greşeală, a fost concentrat, foarte concentrat şi conştient de greşeala făcută cu Dinamo. E un portar care-mi place foarte mult”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

De asemenea, Nana Falemi a punctat şi el jucătorii care i-au plăcut şi a numit această victorie a FCSB-ului drept una ”muncitorească”.

”Un joc numit muncitoresc, chinuit. E început de sezon şi echipa nu e rodată. A fost un meci început pe tanoare, în care am observat că bulgarii sunt foarte puternici, dar a câştigat echipa care ştie mai mult fotbal.

Steaua (n.r. FCSB) are calitatea asta, ştie să ajungă în faţă. Faza lor de atac se oprea la 30 de metri, faza noastră se ducea până în careu, s-a văzut un plus.

Şut mi-a plăcut, apoi Olaru, are şi travaliu, e şi rapid. E un tip foarte inimos, ajută foarte mult echipa. Olaru are o combinaţie foarte rară. Când Gigi l-a scos, m-am temut puţin, că-i ajută mult pe Băluţă şi Edjouma”, a adăugat şi Falemi.

Returul se va disputa la data de 3 august, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf, din Bucureşti, în absenţa spectatorilor.

Afla mai multe despre: fcsbconference leaguefcsb tska 1948 sofia 

viewscnt
Articole similare