Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deja regretă Gigi Becali ce a făcut? "Azi nu-l mai luam pe Chiricheş!". Anunţ incredibil după ce a văzut în ŢSKA 1948 Sofia - FCSB | EXCLUSIV

Deja regretă Gigi Becali ce a făcut? "Azi nu-l mai luam pe Chiricheş!". Anunţ incredibil după ce a văzut în ŢSKA 1948 Sofia - FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că nu mai crede în calificarea în grupele Conference League, ceea ce înseamnă că planul pe care-l avea în privinţa lui Vlad Chiricheş e în pericol.

Meciul ŢSKA 1948 Sofia - FCSB a schimbat tot pentru Gigi Becali! "După ce am văzut azi nu-l mai luam pe Chiricheş"

La mai bine de 24 de ore după ce Vlad Chiricheş a fost anunţat oficial la FCSB, Gigi Becali a făcut un anunţ incredibil. Finanţatorul nu mai crede în calificarea în grupele Conference League, după ce a văzut jocul echipei în victoria FCSB-ului cu ŢSKA 1948 Sofia

Fostul căpitan al naţionalei României face parte din planurile lui Gigi Becali pentru un sezon european lung, iar în contractul său există şi bonusuri de performanţă în Conference League. 

După ce Gigi Becali s-a arătat debusolat de ce a văzut la Sofia, el a recunoscut că nu ar mai fi semnat cu Vlad Chiricheş, întrucât perspectiva l-a dezamăgit. 

"(n.r. - Va schimba Chiricheş faţa echipei?) Cred, aşa văd. Mingea este la adversar tot timpul. Păi, de ce să fie aşa? Dacă fundaşul o degajează la adversar, chiar şi Coman, de ce? Atunci avem nevoie de alt fundaş central. Dacă îl avem pe Chiricheş, iese cu mingea la picior. De aia dau ăia sute de milioane pe fundaşi. O singură verigă dacă e slabă, nu merge treaba.

Dacă nu îl luam pe Chiricheş până astăzi, azi nu-l mai luam. Eu l-am luat în contextul în care ne calificam 70-80%. Dar dacă eu vedeam ce am văzut azi, nu-l mai luam azi.

Noi şi aşa ieşim din cupele europene şi nu cred că ne calificăm (n.r. - în grupele Conference League). Stai să văd şi cu Djokovic, că e altceva cu el la mijlocul terenului. Nu avem nicio şansă de calificare aşa. Nu avem jucători cu personalitate", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport. 

FCSB a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa ŢSKA 1948 Sofia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Golul a fost marcat de Coman, în minutul 28.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvlad chirichestska sofia fcsb 

viewscnt
Articole similare