Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti joacă împotriva fostei echipe a Cristinei Neagu: ”Am fost acolo patru ani. E un meci special, dar vreau să câştigăm”

CSM Bucureşti joacă împotriva fostei echipe a Cristinei Neagu: ”Am fost acolo patru ani. E un meci special, dar vreau să câştigăm”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat duminica trecută, în deplasare, partida cu Borussia Dortmund, scor 25-22. A fost a doua victorie în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin pentru formaţia antrenată de Adrian Vasile

Duminică, CSM Bucureşti primeşte acasă vizita formaţiei Buducnost, echipă care are zero puncte în această grupă: ”Cu siguranţă la ora jocului cu Buducnost o să fim foarte bine. Am început deja să vorbim despre jocul lui Buducnost şi mai avem şi mâine o zi, aşa că o să fim pregătiţi. La meciul de duminică ne-am bucura foarte tare să avem cât mai mulţi oameni alături de noi, să simţim din nou energia nebună şi frumoasă a acestei săli şi să putem să le oferim dragostea şi să ne bucurăm de sprijinul lor. Oricine ar face o greşeală foarte mare să subestimeze Buducnost, pentru că e o echipă cu mult mai multe tinere decât în sezonul trecut, dar nebunia, determinarea şi pasiunea şi tot ce este dus la extrem atunci când eşti în Muntenegru face de multe ori să balanseze un pic mai bine valoarea unei echipe” a mărturisit Adrian Vasile, înainte de acest duel.

Înainte de duelul cu Buducnost, fost echipă a Cristinei Neagu, CSM Bucureşti a obţinut următoarele rezultate: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don, 36-31 cu Podravka Koprivnica şi 25-22 cu Borussia Dortmund. Pentru Neagu, meciul de duminică împotriva lui Buducnost este primul împotriva fostei sale formaţii:

”Le transmit oamenilor care au ceva timp liber duminică să vină alături de noi, pentru că este ultima oară probabil pe acest an şi ne dorim ca ei să fie alături de noi şi sperăm la o victorie. Întâlnim o echipă fără experienţă, o echipă foarte tânără, cu foame de rezultate. Am fost acolo patru ani şi ştiu felul în care se lucrează şi care sunt dorinţele, însă cred că avem echipa mai bună în momentul de faţă, jucăm acasă şi ne dorim foarte mult cele două puncte, avem mare nevoie de ele. E primul meci împotriva lui Buducnost de când am venit la CSM. E un meci special, dar pe de altă parte nu mai e aproape nimeni din echipa din care eu am făcut parte. E un moment special, însă îmi doresc cele două puncte, pentru că avem nevoie de ele.” a mărturisit Cristina Neagu.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta. Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia. În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucureştiadrian vasile 

viewscnt
Articole similare