Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti nu merge prea bine înaintea debutului în Liga Campionilor: „Mai sunt destul de multe lucruri de pus la punct”

CSM Bucureşti nu merge prea bine înaintea debutului în Liga Campionilor: „Mai sunt destul de multe lucruri de pus la punct”

Handbal

Comentarii

Emoţii mari la CSM Bucureşti înainte de debutul în Liga Campionilor. Evoluţiile din primele două etape de campionat au fost mult sub aşteptări, iar timp pentru a îndrepta lucrurile nu prea este. După mini-cantoanmentul naţionalei, fetele vor mai avea doar cinci zile până la primul meci, cu Ferencvaros.

„Mai sunt destul de multe lucruri de pus la punct. Este un început de sezon greoi. E clar că nu ne simţim foarte bine, se vede asta şi în jocul nostru. Din păcate, timpul se scurge foarte repede, nu mai avem mult până la începutul lunii octombrie, când jucăm în Liga Campionilor.

Deci este într-adevar o perioadă foarte grea la echipă în momentul de faţă, însă sper din tot sufletul şi îmi doresc să găsim puterea să stângem rândurile şi să debutam cu dreptul în Liga Campionilor”, a spus Cristina Neagu la Telekom Sport.

Starea de sănătate a Cristinei Neagu le dă cele mai mari emoţii oficialilor de la CSM. Cea mai bună handbalistă din lume încă suferă de pe urma accidentării la umăr, iar la meciul cu Galaţi a lipsit.

„Din această cauză am hotărât împreună cu staff-ul să primesc această injecţie acum. Urmează o perioadă foarte complicată, cu multe meciuri, în care nu o să fie prea mult timp de respiro, aşa că cred că am luat decizia potrivită să primesc această injecţie acum”, a mai spus Neagu.

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare