Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Poli Iaşi va avea primă specială pentru meciul cu FCSB. De unde vin banii: ”Nu sunt de la alte cluburi!”

CSM Poli Iaşi va avea primă specială pentru meciul cu FCSB. De unde vin banii: ”Nu sunt de la alte cluburi!”

Superliga

Comentarii

Adrian Ambrosie, preşedintele lui CSM Poli Iaşi, spune că jucătorii vor avea o primă specială pentru meciul cu FCSB, deşi clubul nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Ambrosie dă asigurări că banii vin de la sponsorul principal.

FCSB este la mâna ei în lupta pentru titlu, cu trei etape înainte de final. Cu un avans de două puncte faţă de CFR Cluj, Nicolae Dică trebuie să câştige toate meciurile pentru a nu avea nicio emoţie. Primul test este cu CSM Poli Iaşi, în deplasare, un adversar care a încurcat-o pe CFR Cluj şi care a făcut un meci foarte bun în turul cu FCSB.

Jucătorii lui Flavius Stoican vor fi motivaţi şi cu o primă specială. Pentru a înlătura suspiciunile, Adrian Ambrosie a anunţat că banii vin din partea sponsorului principal:

”Este o primă specială oferită de sponsorul nostru, Cotnari, 10.000 de euro la egal şi 20.000 la victorie. Nu sunt bani veniţi de la alte cluburi. La egalul cu Clujul ne-a triplat suma pe care o aveam de încasat”, a declarat Adrian Ambrosie pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csm poli iasifcsbliga 1adrian ambrosie 

viewscnt
Articole similare