Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu cine îl va înlocui Universitatea Craiova pe Alexandru Cicâldău! Anunţul de ultimă ora al lui Mihai Rotaru

Cu cine îl va înlocui Universitatea Craiova pe Alexandru Cicâldău! Anunţul de ultimă ora al lui Mihai Rotaru
Comentarii

Universitatea Craiova a dat o adevărată lovitură în această vară şi l-a vândut pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray, în schimbul a 6 milioane de euro.

Mihai Rotaru nu a stat pe gânduri şi a anunţat deja cu cine îl ca înlocui pe fostul decar al echipei. Jucătorul brazilian Gustavo, care a revenit în Bănie de la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite, ar urmă să îi ia locul lui Cicâldău. 

”E greu să-l înlocuieşti pe Cicâldău. Îl avem pe Gustavo care îi poate lua locul în echipă”, a declarat Mihai Rotaru, la ProX.

Gustavo Vagenin este un jucător diferit faţă de mijlocaşul român, dar poate evolua şi în spatele vârfului, aşa cum o făcea Cicâldău. În actualul sezon, el a prins un minut în meciul din Super cupă, câştigat de olteni în faţa campioanei CFR Cluj, la loviturile de la 11 metri. Gustavo a mai jucat şi alte 27 de minute în partida din Conference League, scor 0-1, contra lui FK Laci. 

Pe lângă cele 6 milioane de euro, echipa lui Mihai Rotaru va încasa şi 20 la sută dintr-un eventual transfer al lui Alexandru Cicâldău de la Galatasaray. 

Alexandru Cicâldău a plecat din România

Sâmbătă, Giovanni Becali şi Cicâldău au plecat spre Turcia. Agentul a dezvăluit că e precaut şi nu a ratat ocazia de a-şi lăuda firma de impresariat: "A venit de nicăieri transferul, pentru că firma asta, Becali, nu se laudă înainte de a face ceva. 

Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. Era un jucător pe care îl cunoşteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit, într-un moment iar potrivit pentru ei. În momentul potrivit, pentru că ei erau în discuţii cu alt jucător şi în momentul când firma Becali a realizat că se poate integra şi el, să concureze la acest post, a fost ales el. Din ce motive, nu ştiu. A venit imediat, a doua zi aici şi uitaţi că e aproape să se facă. 

Şi Galatasaray joacă un altfel de fotbal, Turcia e o altă echipă, chiar dacă a luat bătaie cu 5-1 de la PSV, Galatasaray rămâne Galatasaray. Păi, dacă au dat atâtea milioane pe el şi lui un contract bun, înseamnă că e pregătit.  

Se va integra, vorbeşte limba engleză. Galatasaray are pentru fiecare jucător câte un traducător, aşa că nu e nicio problemă. În acea seară, când au jucat, nu se ştia nimic. Asta s-a făcut în câteva ore. La transferuri, dacă nu treci vizita medicală, cade", a declarat Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: craiova-rotaru-gustavo 

viewscnt
Articole similare