Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Salah, Mane şi Firmino la psiholog. Starurile lui Klopp, pregătite pentru ratarea titlului în Premier League

Cu Salah, Mane şi Firmino la psiholog. Starurile lui Klopp, pregătite pentru ratarea titlului în Premier League

Liverpool

Comentarii

Dacă la marile cluburi, principala preocupare în pauza adusă de coronavirus este legată de sănătatea şi pregătirea fizică a jucătorilor, cei de la Livepool au o grijă în plus: cum să ajute starurile lui Jurgen Klopp să treacă mental peste această perioadă.

Astfel, psihologul clubului le-a trimis jucătorilor un document cu sfaturi, iar unul din ele se referă şi la faptul că e posibil să nu fie campioni în acest sezon.

“Decizia leagată de Premier League nu este sub controlul nostru şi nici direcţia pe care o va lua virusul. Noi ne putem controla doar comportamentul nostru” , scrie în documentul primit de jucători.

Mane, Salah şi Van Dijk au fost învăţaţi şi cum să înlăture neliniştea şi gândurile că Liverpool, nici după 31 de ani, e posibil să nu ridice trofeul de campioană: cu ajutorul tehnicilor de respiraţie. Dacă se simt anxioşi, jucătorii trebuie să îşi înceapă ziua respirând din abdomen, dar şi să o lase mai moale cu Facebook-ul sau cu Instagram-ul.

Neliniştea jucătorilor nu este chiar neîntemeiată. Liverpool are 25 de puncte avans faţă de urmăritoare şi cu doar două victorii poate deveni matematic campioană. Chiar dacă şefii fotbalului din Anglia au anunţat că vor să termine sezonul pe teren, există şi varianta ca sezonul să fie abandonat dacă epidemia de coronavirus se va extinde.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare