Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cu siguranţă că va fi o soluţie pentru CFR Cluj". Reghecampf a dat verdictul dacă Dan Petrescu pleacă pe banca naţionalei României

"Cu siguranţă că va fi o soluţie pentru CFR Cluj". Reghecampf a dat verdictul dacă Dan Petrescu pleacă pe banca naţionalei României

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a fost întrebat dacă-l vede antrenor pe Adrian Mutu, în cazul unei plecări a lui Dan Petrescu pe banca naţionalei României.

Laurenţiu Reghecampf, despre posibilitatea ca Adi Mutu să ajungă antrenor la CFR Cluj

Adrian Mutu e liber de contract, după ce s-a despărţit de U Craiova 1948, din cauza rezultatelor slabe. Totuşi, el ar putea reveni în Liga 1. Fostul atacant al naţionalei are o relaţie bună cu conducătorii din Gruia şi ar putea fi o variantă pentru banca echipei campioane, în viitor. 

În ultimele zile au apărut informaţii despre o posibilă trecere a lui Dan Petrescu la naţională, după ce Mirel Rădoi a anunţat că va pleca în noiembrie. "Bursucul" a fost aproape în alte două rânduri să-i conducă pe tricolori, în trecut. 

"Am vorbit cu Adrian Mutu. Haideţi, pe bune acum? De abia au schimbat antrenorul, l-au adus pe Dan Petrescu, acum vorbiţi că îl schimbă pe Dan Petrescu?

(n.r - Dan Petrescu este soluţie pentru echipa naţională) Aa, ok, normal că Adi este o soluţie pentru orice echipă. Dacă Dan va merge la echipa naţională, cu siguranţă că Adi va fi o soluţie pentru CFR Cluj. De ce nu? E un antrenor tânăr, care a făcut echipa din Craiova să joace fotbal. A avut foarte multe ghinion. Mi se pare o soluţie foarte bună", a declarat antrenorul Universităţii Craiova. 

În cadrul conferinţei de presă a Unversităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre afirmaţia surprinzătoare a antrenorului Academicii Clinceni, Ionuţ Chirilă, care a pierdut cu 5-0, în ultima etapă din Liga 1. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfadi mutudan petrescuantrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare