Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu zilele numărate, Emil Săndoi primeşte sprijin: ”Ne-au arătat că sunt alături de noi”. Anunţul selecţionerului U21: ”Avem susţinere”

Cu zilele numărate, Emil Săndoi primeşte sprijin: ”Ne-au arătat că sunt alături de noi”. Anunţul selecţionerului U21: ”Avem susţinere”

Echipa națională

Comentarii

România U21 a fost deja eliminată de la EURO 2023, iar meciul cu Croaţia U21 este lipsit acum de vreo miză reală. Mai mult va conta ce se va întâmpla cu privire la viitorul selecţionerului Emil Săndoi (58 de ani) ulterior disputării acestei partide.

România mai are de disputat un singur joc la Campionatul European de tineret 2023, cel cu Croaţia, din ultima etapă a grupei B.

Va fi un meci doar pentru palmares, ambele echipe fiind deja scoase din competiţie, după ce nu au acumulat niciun punct în primele două runde.

Cu zilele numărate, Emil Săndoi primeşte sprijin: ”Ne-au arătat că sunt alături de noi”. Anunţul selecţionerului U21: ”Avem susţinere”

În conferinţa premergătoare ultimei partide de la EURO, selecţionerul Emil Săndoi a vorbit despre viitorul său la cârma naţionalei de tineret.

Contractul acestuia cu FRF expiră după turneul final, iar printre posibilele variante de înlocuire se numără şi Daniel Pancu, actualul selecţioner de la U20.

”Mie mi se încheie contractul după această acţiune. Am avut nişte discuţii cu persoane din conducerea FRF în sens pozitiv. Au încercat să ne capaciteze pentru această partidă.

Doar astea au fost discuţiile. Într-un cuvânt, ne-au arătat că sunt alături de noi. Şi acest joc e deosebit de important şi avem susţinerea conducerii.

Referitor la contractul meu şi la situaţia mea, nu pot să vă spun acum. Eu colaborez şi cu Răzvan Rotaru, şi cu Vali Năstase, şi cu Daniel Pancu. Am încredere deosebită în toţi şi colaborez cât se poate de bine cu toţi”, a declarat Săndoi la conferinţa de presă.

De asemenea, selecţionerul a răspuns şi celor care i-au reproşat că nu i-a folosit mai mult pe Borza şi Mazilu, jucătorii campioanei Farul Constanţa.

”Echipa noastră a avut de fiecare dată în componenţă jucători de la primele clasate. A fost Louis Munteanu, de la Farul, care a jucat tot campionatul.

Borza a fost prezent la prima partidă, a jucat titular. Mazilu a intrat 20 de minute. Poate pe undeva mă bucur că îmi puneţi această întrebare.

Borza şi Mazilu sunt doi jucători cu perspective fantastice, dar sunt născuţi în 2005. Uitaţi-vă la meciul cu Spania.

Spania a avut în componenţă un singur jucător 2003, pe care l-a schimbat la pauză cu un jucător 2000, şi doi jucători 2001. Toţi ceilalţi au fost născuţi în 2000.

Noi avem nişte probleme de ordin fizic. Dacă pe lângă aceste probleme, mai adăugăm şi o diferenţă de vârstă va fi complicat”, a adăugat Emil Săndoi.

Meciul România U21 - Croaţia U21 are loc marţi, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua-Ghencea din Bucureşti.

Afla mai multe despre: romania u21echipa nationalaemil sandoieuro 2023 

viewscnt
Articole similare