Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cui i-a cerut Gică Hagi referinţe despre Amine Benchaib. ”Mi-a zis că va încerca să-l facă mai bun! Poate, pentru că are calităţi” | EXCLUSIV

Cui i-a cerut Gică Hagi referinţe despre Amine Benchaib. ”Mi-a zis că va încerca să-l facă mai bun! Poate, pentru că are calităţi” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) l-a transferat pe mijlocaşul belgian Amine Benchaib (25 de ani) în această vară, însă nu înainte de a cere mai multe referinţe despre fostul jucător de la CS Mioveni.

Cine era cel mai în măsură să vorbească despre Amine Benchaib din fotbalul românesc, dacă nu chiar antrenorul care l-a pregătit la CS Mioveni, Nicolae Dică.

Nicolae Dică a pus o vorbă bună pentru Amine Benchaib

Gică Hagi şi Nicolae Dică au rămas în relaţii foarte bună încă din perioada în care ”DICAnio” era jucător la Viitorul Constanţa. Apoi, involuntar, drumurile acestora s-au reintersectat în momentul în care fostul jucător de la FCSB a fost secundul lui Mirel Rădoi la naţionala de seniori a României.

Aşadar, în virtutea bunei colaborări din aceşti ani, Gică Hagi l-a sunat pe Nicolae Dică pentru a-i cere mai multe informaţii despre Amine Benchaib, un fotbalist care l-a cucerit pe ”Rege” în scurta sa aventură la CS Mioveni.

  • 15 meciuri, 3 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Amine Benchaib pentru CS Mioveni, în Superligă.

Am avut discuţii cu domnul Hagi, înainte să se termine campionatul. I-am dat câteva referinţe bune despre el (n.r. - Benchaib), din ce am văzut eu. Mi-a zis că o să-l ia, că încearcă să-l facă mai bun.

Eu cred că poate să-l facă mai bun, pentru că are calităţi. În ultimii 25 de metri este jucătorul care se duce mereu spre poartă.

Pe final n-a mai avut tragere, să spun aşa. Are calităţi foarte bune în ultimii 25 de metri. Execuţii bune, ultima pasă. Să vedem dacă îl va pune la punct cu pregătirea. 

La noi a venit cu o săptămână înainte să înceapă campionatul. Venea după o lună. L-am pus pe picioare cât de cât. Are calităţi extraordinare.

Farul este o echipă care joacă, care are posesie, joacă spre poartă, are ocazii, marchează goluri multe. Pentru el, echipa este una bună. Îl va ajuta.

În 4-2-3-1, decar, în spatele atacantului. Hagi îl va folosi în 4-3-3, în partea stângă. Atacant stânga. Dacă joacă 4-3-1-2, cu rombul de la mijlocul terenului, ar putea juca în spatele celor doi atacanţi”, declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Amine Benchaib, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: dicahagibenchaib 

viewscnt
Articole similare