Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cui i-a dedicat Ciprian Deac victoria de la Voluntari. Liderul CFR-ului plânge după Culio: ”Sper să se răzgândească!”

Cui i-a dedicat Ciprian Deac victoria de la Voluntari. Liderul CFR-ului plânge după Culio: ”Sper să se răzgândească!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXII-aa Ligii I, ultima din acest an. Clujenii încheie anul pe primul loc în clasament.

La finalul meciului, Ciprian Deac a explicat: ”Cel mai mult contează că am tratat meciul serios, nu ne-am uitat la clasament. Aşi văzut, am intrat din primul minut montaţi. Am reuşit să marcăm repede şi să ne facem jocul uşor.

După cum ştiţi, el (n.r. - Dan Petrescu) pregăteşte bine meciurile şi nu ne lasă să fim deloc relaxaţi. Dar în asemenea meciuri se vede maturitatea, să tratezi meciul serios. Şi v-am mai spus, nu ne uităm pe clasament, că dacă ne uităm după clasament, în timpul meciului s-ar putea să ai surprize. E bine că  am reuşit să marcăm multe goluri, să nu primim şi să terminăm un an bun, poate cel mai bun sezon de când sunt eu la CFR” a mărturisit Deac.

Pentru Juan Culio, partida de sâmbătă a fost ultima la CFR Cluj, el hotărând să plece în Argentina din motive familiale. Culio a înscris un gol, în minutul 14, din penalty. El l-a întrerupt în timpul interviului pe Deac şi l-a îmbrăţişat.

”Eu sper să se răzgândească (n.r Culio), pentru că dacă ne uităm ce a făcut el pentru CFR, a făcut lucruri minunate. E un jucător serios, un fotbalist foarte bun şi un om deosebit. I-am făcut un cadou în avans (n.r lui Dan Petrescu). Mâine este ziua lui şi ne-am dorit foarte mult să câştigăm, să îi oferim această victorie” a mai declarat Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: deacpetrescu 

viewscnt
Articole similare