Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns Cristi Tănase la Academica Clinceni. Ilie Poenaru l-a dat de gol: "Şi asta a contat foarte mult"

Cum a ajuns Cristi Tănase la Academica Clinceni. Ilie Poenaru l-a dat de gol: "Şi asta a contat foarte mult"

FCSB

Comentarii

Academica Clinceni a făcut două transferuri interesante în ultima perioadă. Cristi Tănase şi Florin Gardoş au venit la echipa din Ilfov, iar antrenorul Ilie Poenaru a vorbit despre cele două mutări.

Cristi Tănase şi Florin Gardoş, transferaţi la Academica Clinceni

Cei doi foşti fotbalişti de la FCSB au ajuns într-un punct dificil al carierei şi au ales că locul potrivit pentru a evolua e Academica Clinceni. Ilie Poenaru a oferit ultimele detalii despre Florin Gardoş şi Cristi Tănase, care încă nu sunt pregătiţi să intre pe teren: "Acumulează de la zi la zi, de la săptămână la săptămână. Încă mai au nevoie de anumiţi parametri şi în momentul în care consider că sunt la un nivel foarte bun, vor intra. Sunt doi jucători cu experienţă, doi jucători de care avem nevoie, echipa are nevoie de ei, şi cât mai curând ei vor face parte din primul 11", a declarat Ilie Poenaru. 

Cristi Tănase a semnat un contract valabil pe un sezon cu Academica Clinceni şi va purta tricoul cu numărul 10: "L-a convins echipa şi ceea ce facem noi aici. I-a plăcut foarte mult jocul echipei, i-a plăcut ceea ce se lucrează la noi la Clinceni. În al doilea rând, am o relaţie destul de bună cu el şi am fost şi colegi o perioadă foarte lungă la FC Argeş. Şi asta a contat foarte mult. Trebuie să îmbinăm tinereţea cu experienţa. Avem nevoie ca jucătorii tineri să crească pe lângă cei cu experienţă, că au ce să înveţe de la ei", a spus Ilie Poenaru. 

"În primele două etape, noi am pierdut puncte foarte importante. Şi vă spun sincer că am pierdut pe mâna arbitrilor. Chiar mi-aş dori ca cei care conduc arbitrajul românesc să fie puţin mai atenţi şi să ia măsuri mult mai drastice. Nu este normal ca noi să muncim  în anumite condiţii, să cheltuim bani şi să pierdem pe mâna arbitrilor", a mai spus Ilie Poenaru. 

Afla mai multe despre: ilie poenarucristi tanasefcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare