Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajutat-o CFR Cluj pe FCSB în ultima perioadă! Darius Olaru a recunoscut: "Ne-au luat din presiune"

Cum a ajutat-o CFR Cluj pe FCSB în ultima perioadă! Darius Olaru a recunoscut: "Ne-au luat din presiune"

FCSB

Comentarii

FCSB rămâne lider în Liga 1, iar Darius Olaru a recunoscut că CFR Cluj i-a dat o mână de ajutor echipei antrenate de Toni Petrea.

CFR Cluj a ajutat-o pe FCSB

FCSB e lider în Liga 1, cu 51 de puncte, iar în ultima etapă a învins-o pe Chindia Târgovişte cu 1-0. CFR Cluj e pe locul secund, cu 48 de puncte, iar U Craiova e pe al treilea loc, cu 47 de puncte. 

Echipa lui Gigi Becali venea după două înfrângeri în Liga 1, iar CFR Cluj a avut şansa, de fiecare dată, să devină lider. Totuşi, şi campioana s-a încurcat, iar Darius Olaru a susţinut că presiunea s-a diminuat la FCSB.

"Veneam după o perioadă mai proastă, o serie de trei înfrângeri în care nici nu am reuşit să marcăm. Mă bucur că în seara aceasta am reuşit să îmi ajut echipa cu gol şi să obţinem cele trei puncte. E greu să joci contra echipelor care se apără aglomerat. Încercăm să ne creem cât de multe situaţii putem, în fiecare meci, dar la unele partide nu ne iese chiar cum ne dorim. 

Am avut ceva presiune. Din fericire, de fiecare dată CFR nu a reuşit să treacă peste noi şi, ca să zic aşa, ne-au mai luat ei din presiune. Sunt dreptaci, dar în acest sezon nu am reuşit să marchez deloc cu piciorul drept. Am făcut-o doar cu stângul, patru goluri", a declarat Darius Olaru, la finalul partidei cu Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: darius olarufcsbcfr clujchindia 

viewscnt
Articole similare