Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Niczuly cartonaşul roşu încasat în partida FC U Craiova 1948! ”Trebuia să spargem cumva gheaţa!”

Cum a explicat Niczuly cartonaşul roşu încasat în partida FC U Craiova 1948! ”Trebuia să spargem cumva gheaţa!”

Cupa României

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de U Craiova 1948, scor 1-0.

În minutul 90+2, de la Sepsi a fost eliminat portarul Niczuly, primind al doilea cartonaş galben. A fost eliminat şi Kovacic, de la craioveni. Iniţial, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu lui Sidibe.

La finalul partidei, portarul covăsnenilor a explicat cartonaşul roşu încasat. El a spus că îşi asumă sancţiunea.

”Trebuia să spargem cumva gheaţa!”

”A trebuit cumva să spargem gheaţa, ei au pus o presiune foarte mare în ultimele minute. Îmi asum în totalitate acest cartonaş roşu. Mi-am dorit foarte mult să trecem mai departe în cupă, trebuia să spargem cumva gheaţa, n-am câştigat de foarte mult timp în campionat şi sper ca această victorie să ne dea un moral bun pentru meciul cu Dinamo şi să reuşim, în sfârşit, să obţinem cele 3 puncte. 

Am încercat să ţin cât mai mult mingea în braţe, a venit, din câte îmi amintesc, Kovacic, m-a lovit destul de tare în piept, m-am enervat şi eu, dar îmi asum acest cartonaş roşu. Am încercat să fac tot posibilul să spargem gheaţa, că aveam mare nevoie. Eram într-un moment foarte prost şi trebuia să se întâmple ceva ca să ne dea un moral bun pentru următorul meci. Sper din tot sufletul să deblocăm cu această calificare. A fost un blocaj mental, dar nu vreau să căutam scuze, ci să găsim soluţii”, a spus Niczuly, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: sepsi-fc u craiova-cupa româniei 

viewscnt
Articole similare