Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a fost împăcat Steliano Filip după ce a fost nemulţumit. "Da, s-a plătit. Spun ce gândesc şi nu cred că este un lucru greşit"

Cum a fost împăcat Steliano Filip după ce a fost nemulţumit. "Da, s-a plătit. Spun ce gândesc şi nu cred că este un lucru greşit"
Comentarii

Steliano Filip a confirmat că a încasat un salariu, în ciuda problemelor financiare de la Dinamo. În schimb, a fost dezamăgit de înfrângerea cu Chindia Târgovişte.

Steliano Filip, după Chindia Târgovişte - Dinamo 1-0

Chindia Târgovişte a învins, duminică, pe teren propriu, la Buzău, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Dinamo, în etapa a IV-a a Ligii I.

Dinamoviştii au primit o veste bună, după ce au încasat un salariu. Steliano Filip are încredere că cei din conducere vor mai rezolva din problemele de la echipă: "Din păcate, nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul suporterilor, am simţit că am jucat acasă, stadion frumos... Din păcate, nu am reuşit să luăm nici un punct în această seară. Sunt ok, mă simt bine şi voi juca pe orice poziţie. Chiar dacă am pierdut, atmosfera este una bună, trebuie să rămânem uniţi.

Din probleme s-au rezolvat şi se vor rezolva, sunt convins, trebuie să ne adunăm şi să continuăm pentru că vom pune probleme.  Am jucat acasă, e clar că fanii sunt sprijinul nostru, ei au fost lângă echipa de la început, chiar şi când nu veneau pe stadion. Ne bucurăm că sunt lângă noi şi începutul bun li se datorează şi lor. 

Da, s-a plătit un salariu, repet se vor mai rezolva din probleme şi nu ştiu... Multă lumea m-a întrebat, m-a certat de ce am spus, eu spun mereu ce gândesc şi nu cred că este un lucru greşit, dar lucrurile se vor îndrepta. Eu cât voi juca la acest club, când întru pe teren nu se pune problema s-o las mai moale. Sunt fericit la Dinamo, Dinamo este casa mea şi sper să continui să facem treaba bună", a spus Steliano Filip. 

  • „Nu mă gândesc la plecare, e nevoie şi de jucători cu experienţă, dar am avut o înţelegere şi nu s-a respectat! Nu pot să rămân nici eu în aceste condiţii. Din păcate, nu sunt cu mine cei de sus (n.r. - cei din conducere)”, a declarat Filip, înainte de a-i fi achitat un salariu. 

În urma acestui rezultat, primul succes al Chidiei, formaţia din Târgovişte urcă pe locul 11, cu patru puncte. Dinamo rămâne pe locul 4, cu şase puncte.

 

 

Afla mai multe despre: chindia targovistedinamosteliano filip 

viewscnt
Articole similare