Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a răspuns Dică după ce a fost întrebat despre ce potenţiali adversari ar dori la un eventual baraj! ”Eu nu vreau să ne gândim la meciurile alea!” EXCLUSIV

Cum a răspuns Dică după ce a fost întrebat despre ce potenţiali adversari ar dori la un eventual baraj! ”Eu nu vreau să ne gândim la meciurile alea!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Secundul lui Mirel Rădoi a vorbit despre potenţialul baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. 

Dică a spus că nu ar trebui să ne gândim la eventualii adversari de la baraj şi că este necesar să ne concentrăm pe următoarele două meciuri ale naţionalei. În ultimele două etape ale grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, pe 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie.

”Eu nu aş vrea să vorbesc despre treaba asta, pentru că noi nu ne-am îndeplinit încă obiectivul. Mai avem două jocuri pe care trebuie să le câştigăm. Trebuie să fim concentraţi pe aceste două jocuri, să ne antrenăm la fel de bine pentru aceste meciuri. 

Eu nu vreau să ne gândim la meciurile alea de baraj, pentru că mai avem două jocuri şi noi trebuie să fim concentraţi. Trebuie să facem rezultatele pe care le fac cele două echipe: Armenia şi Macedonia de Nord. Important este să câştigăm cele 6 puncte”, a spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: dică-românia-baraj 

viewscnt
Articole similare