Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat antrenorul lui Sheriff, după ce Dirk Kuyt a spus că echipa nu trebuia să joace în Champions League! ”Noi am creat un miracol!”

Cum a reacţionat antrenorul lui Sheriff, după ce Dirk Kuyt a spus că echipa nu trebuia să joace în Champions League! ”Noi am creat un miracol!”
Comentarii

Sheriff Tiraspol a reuşit o performanţă incredibilă, câştigând cu 2-1 pe Bernabeu, în faţa lui Real Madrid.

Sheriff Tiraspol a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor. În faţa celui mai titrat club din Champions League, Real Madrid, campioana Moldovei a reuşit să se impună, scor 2-1, chiar pe Santiago Bernabeu. După două etape în Champions League, Sheriff este pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte, fiind peste Real Madrid, Inter şi Şahtior Doneţk.

Yuriy Vernydub, antrenorul moldovenilor, i-a răspuns lui Dirk Kuyt, după ce fostul star olandez a declarat că ”echipe precum Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în această competiţie”. Antrenorul ucrainean a oferit un răspuns decent şi a ţinut să îşi laude jucătorii. 

”Noi am creat un miracol!”

”Unii mari jucători au spus înainte că echipe ca Sheriff nu-şi au locul în Champions League, dar să ştiţi că aici este locul nostru şi am demonstrat-o. Noi am creat un miracol şi, în cele din urmă, am câştigat. Este foarte emoţionant. Îi apreciez foarte mult pe băieţii mei pentru ceea ce au făcut. Suntem o echipă adevărată”, a precizat Yuriy Vernydub.

Sheriff ocupă locul 1 în grupa D, cu 6 puncte, urmată de Real Madrid, cu 3 puncte. Pe locul 3, respectiv locul 4 sunt Inter Milano şi Shakhtar Donetsk, cu câte un punct.

Afla mai multe despre: sheriff tiraspol-dirk kuyt-champions league 

viewscnt
Articole similare