Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Gică Hagi când a auzit că Adrian Mutu poate deveni selecţioner. ”Nu eu decid, dar l-am analizat!”

Cum a reacţionat Gică Hagi când a auzit că Adrian Mutu poate deveni selecţioner. ”Nu eu decid, dar l-am analizat!”

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu ar fi favorit pentru banca naţionalei, iar Gică Hagi a reacţionat când a fost întrebat despre acest subiect.

România caută selecţioner, iar Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de către Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. FRF a negociat şi cu Dan Petrescu, iar mai multe voci din fotbalul românesc au recunoscut că antrenorul CFR-ului ar fi cel mai potrivit pentru echipa naţională. Totuşi, ”Bursucul” a amânat răspunsul, iar luni a fost confirmat că Dan Petrescu nu va prelua România. 

După meciul cu Dinamo - Farul, scor 0-2, Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mutu să preia banca României. ”Regele” a recunoscut că a jucat împotriva lui Mutu şi i-a lăsat o impresie bună. 

”Nu eu decid, dar l-am analizat!”

”Un campion, un jucător fantastic, un antrenor la început. Nu eu decid, dar l-am analizat, am jucat şi împotriva lui, ca antrenor, are personalitate, ştie fotbal. Ca experienţă, a jucat la nivel mare şi poate să compenseze, pentru că e dedicat, arată incredibil şi pe bancă. Mie mi-a plăcut de el”, a spus Gică Hagi. 

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru. Naţionala va juca înaintea debutului în Liga Naţiunilor două meciuri amicale în luna martie, unul fiind pe 29 martie, în deplasare, cu Israel.

Afla mai multe despre: românia-hagi-mutu 

viewscnt
Articole similare