Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Mircea Lucescu după ce l-a văzut pe Messi la PSG: ”Nu ştiu ce calcule şi-a făcut! Toată lumea juca pentru el, se plimba pe teren”

Cum a reacţionat Mircea Lucescu după ce l-a văzut pe Messi la PSG: ”Nu ştiu ce calcule şi-a făcut! Toată lumea juca pentru el, se plimba pe teren”

PSG

Comentarii

Leo Messi a ajuns în această vară la PSG, dar nu a reuşit să impresioneze, până în acest moment.

Argentinianul a marcat un singur gol în cele 5 meciuri pe care le-a jucat pentru PSG, iar Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a analizat jocul fostului star de la Barcelona. El consideră că nu este deloc simplu să mergi la o altă echipă, la 34 de ani. 

”Nu ştiu ce socoteli şi-a făcut el, dar nu-i simplu la 34 de ani să te duci la o altă grupare, să te impui acolo. La Barcelona, toată lumea juca pentru el, se plimba pe teren, pentru că nu alerga mai mult de opt kilometri, dar când avea mingea era decisiv. I se permitea să facă lucrul ăsta”, a spus Lucescu.

Paris Saint-Germain a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Rennes, într-un meci din etapa a noua a campionatului Franţei. Pentru PSG a fost primul eşec din acest sezon, după opt victorii. Golurile au fost marcate de Laborde ’45 şi Tait ’46. Deşi i-a avut în teren încă din primul minut pe Messi, Neymar, Di Maria şi Mbappe, PSG n-a reuşit să trimită niciun şut pe poartă în meciul cu Rennes.

Afla mai multe despre: psg-franţa-messi-mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare