Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată clasamentul celor mai bine cotate cluburi din lume! Real Madrid şi FC Barcelona au ieşit din top 5. Cădere dramatică şi pentru Juve!

Cum arată clasamentul celor mai bine cotate cluburi din lume! Real Madrid şi FC Barcelona au ieşit din top 5. Cădere dramatică şi pentru Juve!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi FC Barcelona nu se mai află între cele mai bine cinci cotate cluburi ale lumii.

Cele două mari rivale din Spania au rămas fără legendele Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, iar acum se află în cădere liberă.

Transfermarkt anunţă că Manchester City are cel mai valoros lot din lume. Cota de piaţă a jucătorilor lui Pep Guardiola se ridică la 1.06 miliarde euro. Este singurul club din lume care depăşeşte această cotă de piaţă, potrivit estimărilor site-ului german.

Manchester City este urmată de Paris Saint Germain, care are un lot cotat la 983.9 milioane euro. Manchester United, formaţia care l-a adus pe Cristiano Ronaldo în această vară, are un lot cotat la 937.2 milioane euro.

Top 5 este completat de Liverpool şi Bayer Munchen, care au loturi cotate la 887 de milioane euro, respectiv 860 milioane euro, în această ordine.

Campioana Europei, Chelsea Londra, este abia a şasea, cu un lot cotat la 857 milioane euro. Abia pe locul 7 o regăsim pe FC Barcelona, cu un lot evaluat la 766 milioane euro, în timp ce Atletico Madrid este pe opt.

Formaţia lui Simeone îşi depăşeşte rivala locală, Real Madrid! Atletico are un lot cotat la 738.9 milioane euro, în timp ce Real Madrid are un lot cotat la 728.5 milioane euro.

Dacă Juventus şi Inter Milano sunt pe locurile 11 şi 12, top zece este închis de Tottenham, care are un lot evaluat la 694 de milioane de euro.

Roma lui Jose Mourinho nu prinde top 20, în timp ce Borussia Dortmund şi Arsenal sunt pe locurile 13, respectiv 14. AC Milan are un lot evaluat la 472 de milioane de euro şi ocupă locul 18.

Afla mai multe despre: real madridfc barcelonamanchester citymanchester unitedjuventuscristiano ronaldoleo messi 

viewscnt
Articole similare