Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum arată primul 11 al jucătorilor care pot rămâne liberi de contract în iunie 2022

Cum arată primul 11 al jucătorilor care pot rămâne liberi de contract în iunie 2022

Fotbal

Comentarii

Mai mulţi fotbalişti importanţi din Europa îşi termină contractele în vigoare cu echipele de care aparţin.

Dacă vara trecută a adus transferuri senzaţionale ale unor jucători deveniţi liberi de contract, vara viitoare promite de asemenea câteva lovituri de excepţie.

De la Messi, Sergio Ramos, Donnarumma sau Depay, transferurile verii trecute, la Mbappe sau Pogba în vara viitoare. Aşa anunţă cei de la Fichajes.net că ar putea arăta campania de transferuri din vară, una în care ar putea fi implicaţi mai mulţi jucători care pot deveni liberi de contract.

O mare parte dintre ei discută prelungirea contractelor cu echipele de care aparţin, inclusiv Pedri sau Antonio Rudiger. Alţii, sunt chiar foarte aproape de semnătură, cazul lui Ansu Fati. În schimb, sursa citată a alcătuit un prim 11 al jucătorilor care pot rămâne liberi de contract în vară, iar acest prim 11 arată impresionant. Iată-l, mai jos:

  • Hugo Lloris - Sule, Rudiger, Marcelo - Pogba, Kessie, Pedri - Ansu Fati, Dembele - Mbappe, Insigne

Fără îndoială, Mbappe şi Pogba sunt numele cele mai grele de pe această listă. Veteranul Marcelo este la un pas de plecarea de la Real Madrid, în timp ce Frank Kessie refuză prelungirea cu Milan şi ar putea ajunge la Paris Saint-Germain. Fichajes.net adaugă şi alte nume pe listă: Andre Onana, Matthias Ginter sau Marcelo Brozovic.

Afla mai multe despre: pedrimbappejucători liberi 

viewscnt
Articole similare