Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum are de gând FCSB să-l aducă pe Florin Niţă! Helmuth Duckadam a anunţat condiţiile mutării: "Rămâne o variantă"

Cum are de gând FCSB să-l aducă pe Florin Niţă! Helmuth Duckadam a anunţat condiţiile mutării: "Rămâne o variantă"

Superliga

Comentarii

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a oferit ultimele detalii din cadrul echipei. Fostul portar nu a ratat ocazia de a-i ironiza, din nou, pe cei de la Steaua Bucureşti şi a anunţat în ce condiţii revine Florin Niţă la FCSB.

"Ne descurcăm bine în izolare, mai rezistăm o lună. Cu siguranţă vom găsi date pentru disputarea meciurilor, însă problema cea mai mare este pe plan financiar. E greu ca cineva să mai facă transferuri după această perioada, cred că principala ţintă vor fi jucătorii liberi de contract. 4-5 mii de euro (n.r. - salariul lunar) e foarte bine, jucătorii se pot descurca", a declarat Duckadam la PRO X.

Preşedintele de imagine al FCSB nu crede că proiectul Stelei Bucureşti va rezista, din punct de vedere financiar: "CSA e un proiect eşuat, am spus tot timpul, e al treilea an în liga a 4-a. Financiar nu pot susţine echipa într-o ligă superioară", a mai spus Duckadam. 

Florin Niţă va ajunge la FCSB, doar dacă va acepta o reducere salarială şi dacă va veni liber de contract. În acest moment, portarul este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de la Sparta Praga: "Florin Niţă rămâne o variantă întotdeauna, lui i-a fost greu să plece. Îl putem aduce liber de contract şi dacă acceptă un salariu mai mic decât are acum", a adăugat Helmuth Duckadam. 

 

Afla mai multe despre: florin nitahelmuth duckadamfcsb 

viewscnt
Articole similare