Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum este văzută mutarea lui Ianis Hagi în Spania: ”E bine că a plecat, nu mai juca”. Ce şanse are jucătorul român să-şi relanseze cariera | EXCLUSIV

Cum este văzută mutarea lui Ianis Hagi în Spania: ”E bine că a plecat, nu mai juca”. Ce şanse are jucătorul român să-şi relanseze cariera | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) va juca în acest sezon în Spania, la Deportivo Alaves, iar această mutare a ”tricolorului” a fost comentată în peisajul fotbalului românesc. Inclusiv analiştii Orange Sport au comentat trecerea sa la o echipă în formă din campionatul spaniol.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves, până la sfârşitul sezonului în curs, a anunţat clubul scoţian.

Internaţionalul român a ajuns deja în Spania, a fost prezentat oficial şi face parte din lotul bascilor pentru meciul cu Getafe, din a treia etapă din La Liga.

Cum este văzută mutarea lui Ianis Hagi în Spania: ”E bine că a plecat, nu mai juca”. Îşi poate relansa jucătorul român cariera la Alaves? | EXCLUSIV

Gică Hagi a oferit o primă reacţie cu privire la mutarea făcută de fiul său în această vară, mutare ce a fost comentată şi în studioul Orange Sport.

Basarab Panduru are încredere că Ianis Hagi se poate integra fără probleme în Spania, campionatul de acolo fiind pe placul jucătorului în vârstă de 24 de ani.

Dar expertul Orange Sport are un semn de întrebare, anume dacă Deportivo Alaves este o echipă care se potriveşte calităţilor internaţionalului român.

”E bine că a plecat, nu mai juca. S-a certat cu antrenorul, mai ales după interviul ăla. Campionatul e bun, nu ştiu Alaves dacă e bună sau nu. Patru goluri cu Sevilla, care nu a început bine, nu sunt puţine. 

La Rangers, în primă fază, m-am gândit ce caută în campionatul ăla, că e unul incredibil de dur. Dar echipa ataca mult şi el stătea mult la 30 de metri de poarta adversă. 

Nu ştiu la Alaves ce poate să joace şi cum să joace, dar campionatul e bun pentru el. Poate găseşte un post de număr 10.

(n.r. sistemul de joc folosit de Alaves) 4-4-2-ul ăsta mi se pare asta un pic defensiv, ca pentru o echipă mică. Dacă joacă în banda dreaptă nu mi se pare că e mai bună treaba pentru el. Dar poate fi bun într-un 4-4-1-1, alături de un alt om acolo în atac”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Despărţirea dintre Ianis Hagi şi Rangers a venit la doar câteva zile după ce jucătorul român a intrat într-un conflict deschis cu antrenorul Michael Beale.

”Înseamnă că această problemă e una personală între antrenor şi jucător. Conducerea are încredere în jucător, dar trebuie să susţină antrenorul. Asta e atitudinea unui club profesionist”, a adăugat şi Zotta. ”Sunt de acord”, a concluzionat Panduru.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesrangersstranierila liga 

viewscnt
Articole similare