Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Costel Enache pasa proastă pe care o traversează echipa sa + Mesajul lui Golofca pentru foştii colegi de la FCSB

Cum explică Costel Enache pasa proastă pe care o traversează echipa sa + Mesajul lui Golofca pentru foştii colegi de la FCSB

Superliga

Comentarii

Formaţia CSM Poli Iaşi a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

”Am avut ceva oportunităţi doar că n-am avut decizia foarte clară la finalizare. Am întârziat şutul în locul unui şut am preferat o pasă, deci sunt lucruri de decizie, de fracţiune de secundă. 

Am încercat să revenim în joc, am ajuns uşor la poartă, dar din nou n-am găsit o soluţie prin care să marcăm. 

Deşi ne-am creat multe oportunităţi de-a lungul timpuluiâ, eu îmi amintesc doar ultimele două meciuri din finalul de an. În două meciuri am avut 34 de şuturi spre poartă şi am reuşit doar un gol. Prea puţin într-adevăr. Trebuie să fim mai eficienţi, mai pragmatici, cu oportunităţile sau ocaziile pe care le cream. Da, ca să câştigăm obligatoriu ne trebuie gol. Asta e logic şi suntem cam fortaţi să facem asta. 

Eram într-o situaţie în care ne puteam crea singuri destinul, ne puteam baza doar pe munca noastră şi nu conta ce se întâmpla în jurul nostru. Din păcate am ajuns în situaţia în care suntem fanii indirecţi ai unora sau a alto”, a declarat Costel Enache la Telekom Sport.


”Din păcate nu reuşim să facem mai multe puncte. Nici eu nu mi-am intrat în ritm, nu avem ce face, ne pregătim în continuare, mai avem două meciuri importante. Dacă le câştigăm pe ambele eu zic că suntem în play-off. Va fi greu, dar vom munci, vom încerca. 

A fost o partida de luptă, ne aşteptam. Iasiul e o echipă agresivă acasă. Dar ne-am trezit cam târziu, după gol am încercat pe final, am avut ceva ocazii. Cu puţină şansă puteam înscrie şi noi”, a declarat Golofca la Telekom Sport.

Fostul mijlocaş al FCSB spune că va ţine cu roş-albaştrii în meciul cu Lazio. ”Sigur că da. Le ţin pumnii, o să urmăresc meciul. Am foarte mare încredere în ei că vor face un meci bun şi vor scoate un rezultat bun”, a mai spus Golofca.

Afla mai multe despre: liga 1poli iasifc botosanicostel enachegolofca,  

viewscnt
Articole similare