Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum i-a câştigat Cortacero încrederea lui Negoiţă: „A adus 550.000 de euro fără să vină în ţară, suna promiţător”

Cum i-a câştigat Cortacero încrederea lui Negoiţă: „A adus 550.000 de euro fără să vină în ţară, suna promiţător”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Negoiţă (47 de ani), fostul patron a lui Dinamo, a povestit cum au reuşit spaniolii să îi câştige încrederea.

Spaniolul Pablo Cortacero a reuşit să-i ducă pe dinamovişti într-o situaţie şi mai grea decât în "era Ionuţ Negoiţă". În jumătate de an de la preluarea clubului Dinamo Bucureşti, ibericul a dublat datoria totală şi doar DDB, care deţine un pachet minoritar de acţiuni, a reuşit să ţină situaţia sub control.
„Am avut discuţii cu multă lume, cu tot felul de naţionalităţi. Indieni, pakistanezi, italieni, spanioli. Chiar şi vreo doi români care se băgau în seamă. Prin comparaţie cu alţii, spaniolii au fost mai serioşi. Şi au început bine, dar au continuat prost. Cortacero a venit cu Ţălnar şi cu Şerdean, dar şi cu un domn Melero. Am vorbit pe video cu ei pentru că era pandemia. Melero un domn extrem de respectat în Spania, apoi a intrat şi Contra în ecuaţie. Se ştia cu Melero, premisele erau bune. Au adus 550.000 de euro fără să vină în ţară, mai pe nevăzute. Toată povestea, toată ecuaţia suna promiţător. Îşi doreau să facă o echipă foarte bună, cu Contra, să aducă spanioli, preşedinte de club, oameni pregătiţi, oameni cu experienţă în fotbal. Spuneau că vin cu fotbalişti care n-au loc prin Spania. Lucrurile, până la un punct financiar şi organizatoric, arătau promiţător. La un moment dat n-au mai avut bani. Dar ei au dat 550.000 de euro fără să fie acţionari în club, ca împrumut!", a spus Ionuţ Negoiţă pentru GSP.ro.
DDB se luptă ca Dinamo să nu dispară din Liga 1, în condiţiile în care clubul are probleme financiare, în timp ce Pablo Cortacero e de negăsit. 
Pablo Cortacero aproape că a dublat datoriile pe care clubul Dinamo Bucureşti le avea până la plecarea lui Ionuţ Negoiţă. Playsport.ro susţine că, până la 31 decembrie 2020, acţionarul majoritar a produs datorii în valoare de 11.7 milioane de lei (2.4 milioane de euro). Astfel, datoria totală a clubului a ajuns la 27 de milioane de lei (5.5 milioane de euro) până la finalul anului trecut. 
Pe plan sportiv, Dinamo Bucureşti luptă pentru cucerirea Cupei României, acolo unde a ajuns în semifinale. În Liga 1, "câinii" nu mai speră la play-off, fiind pe locul 13, cu 26 de puncte. 
Dinamo joacă luni, de la 20:30, în deplasare cu FC Voluntari, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 
 

Afla mai multe despre: dinamocortaceronegoitaliga 1 

viewscnt
Articole similare