Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îi spun jucătorii lui Mihai Iosif: ”Respectul nu vine neapărat din apelativ” Ce spune despre relaţia cu Victor Angelescu EXCLUSIV

Cum îi spun jucătorii lui Mihai Iosif: ”Respectul nu vine neapărat din apelativ” Ce spune despre relaţia cu Victor Angelescu EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif se bucură de un start excelent de campionat pe banca Rapidului.

Tehnicianul formaţiei giuleştene a fost invitat la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, moderată de Dan Udrea.

Mihai Iosif a pierdut pe 28 august primul meci în Liga 1, după şapte etape. Tehnicianul revelaţie al sezonului a debutat cu cinci victorii şi o remiză pe prima scenă şi a impresionat alături de echipa sa în noua ediţie de campionat. În ciuda unui start mult peste aşteptări, Mihai Iosif spune că obiectivul Rapidului nu s-a schimbat: ”Nu s-a schimbat obiectivul, nu ai cum să-l schimbi în timpul campionatului. Salvarea de la retrogradare este obiectivul nostru şi cred că este unul realist, campionatul este lung. Mă aşteptam să găsesc Liga 1 la nivelul la care este.” a explicat Iosif, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Despre relaţia cu patronul giuleştenilor, Victor Angelescu, Mihai Iosif vorbeşte la superlativ: ”Nu ştiu cum fac alţi patroni. Victor Angelescu nu s-a băgat niciodată sau nu a sugerat ceva vis-a-vis de echipă. Şi după ce am pierdut a venit şi a zis, mergem mai departe! Fără să intre în probleme de lot sau de echipă. Victor şi Nico (n.r Daniel Niculae) m-au susţinut 100%. Am avut susţinerea lor mereu, avem linişte la club.”

Tehnicianul Rapidului a dezvăluit în cadrul emisiunii Sport Report cum i se adresează jucătorii la antrenamente şi a explicat ce înseamnă în opinia sa un antrenor care ştie să facă atmosferă la echipă, una dintre caracteristicile remarcate de specialişti la antrenorul Rapidului: ”Atmosfera o faci prin felul în care vorbeşti cu jucătorii, prin antrenamente, nu înseamnă distracţie. E important să îi poţi privi în ochi şi atunci când câştigă, dar şi atunci când pierd. Jucătorii, unii îmi spun pe nume, unii Mister. Respectul nu vine neapărat din apelativ. Cei mai experimentaţi îmi spun pe nume. Săpunaru îmi spune Mister, este un băiat cu mult bun simţ” a subliniat Mihai Iosif.

  • FC Botoşani, FCSB, FC Argeş, CS Mioveni şi Chindia sunt echipele pe care Rapid le-a învins în debutul acestui sezon
  • 8 goluri a marcat Rapid în primele etape din noul sezon al Ligii 1

 

Afla mai multe despre: mihai iosifvictor angelescurapidsăpunar 

viewscnt
Articole similare