Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îşi explică Ionuţ Lupescu decizia de a lăsa UEFA pentru FRF: "Acesta este visul meu"

Cum îşi explică Ionuţ Lupescu decizia de a lăsa UEFA pentru FRF: "Acesta este visul meu"

FRF

Comentarii

Ionuţ Lupescu a postat un mesaj pe Facebook în care explică de ce a ales să lase UEFA pentru a veni să candideze la alegerile FRF din luna aprilie.

"Multă lume m-a întrebat de ce candidez, de ce am lăsat ”traiul bun” din Elveţia pentru a mă întoarce acasă. Mărturisesc că mi-a fost greu să dau un singur răspuns. O să încerc unul, aici. A fost vorba despre a mă întoarce acasă pentru a juca, din nou, în echipa României. Este bine afară, am învăţat multe la UEFA, am condus proiecte extraordinare, dar tot aici bate mingea cel mai tare. Vin cu dorinţa de a readuce fotbalul acolo unde a fost: în inimile oamenilor.

În această competiţie, nu sunt doar reprezentantul a ceea ce presa a numit ”Generaţia de aur”. Mă identific cu fotbaliştii acestei generaţii, cărora le mulţumesc şi pe această cale pentru sustinere, sunt unul dintre ei. Acum este însă nevoie nu doar de noi, ci de toţi cei care pot pune umărul şi capul la relansarea fotbalului românesc.

Vreau să fiu reprezentantul tuturor. Şi al cluburilor şi al antrenorilor talentaţi şi al arbitrilor corecţi şi al reprezentanţilor din teritoriu, de la toate nivelurile. Să ne aşezăm toţi la aceeaşi masă şi să relansăm fotbalul românesc. Să fim cu toţii reprezentanţii unei viitoare generaţii de aur.

Acesta este visul meu" , a fost mesajul postat de Ionuţ Lupescu pe Facebook.

Multă lume m-a întrebat de ce candidez, de ce am lăsat ”traiul bun” din Elveţia pentru a mă întoarce acasă. Mărturisesc...

Posted by Ionuţ Lupescu on 20 Februarie 2018

 

Afla mai multe despre: ionut lupescugeneratia de aurfrfalegeri 

viewscnt
Articole similare