Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a avertizat un club din Liga 1 pe Ondrasek înainte de a semna cu Gigi Becali! ”Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult!”

Cum l-a avertizat un club din Liga 1 pe Ondrasek înainte de a semna cu Gigi Becali! ”Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult!”
Comentarii

Zdenek Ondrasek nu a fost pe placul lui Gigi Becali, iar atacantului i-a fost reziliat contractul.

Directorul sportiv al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Attila Hadnagy, l-a atenţionat pe vârful ceh că echipa latifundiarului din Pipera ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru el. 

Zdenek Ondrasek, atacant în vârstă de 32 de ani, a fost adus la FCSB în luna iulie, din postura de jucător liber, de la Viktoria Plzen. A jucat doar în 3 partide şi a bifat 113 minute, în total, pentru echipa lui Todoran.

Attila Hadnagy a dezvăluit că Sepsi a fost foarte aproape să îl transfere pe ceh, dar Ondrasek a hotârât, în ultimul moment, să semneze cu FCSB. Oficialul covăsnenilor l-a avertizat pe ceh despre condiţiile de la club şi i l-a dat exemplu pe fostul vârf de la FCSB, Ante Vukusic, care nu a petrecut prea mult timp în tricoul roş-albastru. Chiar dacă Zdenek Ondrasek este liber de contract, Attila Hadnagy susţine că Sepsi nu îl mai doreşte. 

”Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult!”

”Ne mai trebuie un atacant. Ondrasek a fost în vizorul nostru. A plecat la Steaua (n.r. FCSB). Dacă ne-a refuzat… noi am vorbit cu el, i-am transmis şi ce s-a întâmplat cu Vukusic.

Noi i-am zis că nu o să joace mai mult de două etape, el a zis că o să joace. Prima oară, Steaua nici nu a ştiut de Ondrasek. Noi vorbisem înainte cu o lună cu Ondrasek.

Ne-am înţeles, în mare, apoi a ales FCSB, asta e. S-a dus la FCSB, noi nu-l mai vrem, aşa a fost şi cu Vukusic. Amândoi au fost daţi afară. La noi, înseamnă foarte mult să ai caracter. Dacă nu are caracter, nu mai are ce să caute la Sfântu Gheorghe. Noi l-am atenţionat: «Bă, nu te duce acolo, că nu o să stai mult».

I-am trimis şi declaraţiile lui Vukusic, dar, dacă nu a înţeles… El a zis că se duce la cea mai bună echipă din România. Na, s-a dus, dar a şi plecat repede”, a declarat Attila Hadnagy, pentru FANATIK.

Afla mai multe despre: sepsi-fcsb- ondrasek-gigi becali 

viewscnt
Articole similare