Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a cunoscut MM Stoica pe Sinisa Mihajlovic: ”Era un om senzaţional. Am discutat mult cu el!” | EXCLUSIV

Cum l-a cunoscut MM Stoica pe Sinisa Mihajlovic: ”Era un om senzaţional. Am discutat mult cu el!” | EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport şi a dezvăluit momentul când l-a cunoscut pe Sinisa Mihajlovic.

Fostul jucător şi antrenor sârb Sinisa Mihajlovic a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 53 de ani, bolnav de leucemie.

Sinisa Mihajlovic a anunţat în iulie 2019 că este diagnosticat cu o formă gravă de leucemie. A suferit de atunci trei cicluri de chimioterapie şi un transplant de măduvă osoasă. În tot acest timp, Sinisa Mihajlovic a antrenat echipa italiană Bologna, de unde a fost concediat în septembrie 2022.

MM Stoica l-a cunoscut pe fostul jucător legendar din Serie A şi a rămas impresionat. Oficialul FCSB spune că a discutat mult cu el, la un meci Chelsea - Manchester City. Expertul Orange Sport a spus că este o pierdere imensă pentru fotbalul mondial. 

 ”Era un om senzaţional. Am discutat mult cu el!”

”Câştigase două bătălii, dar până la urmă, adversarul ăsta nevăzut nu prea poate fi învins. L-am cunoscut când era selecţionerul Serbiei. Pe vremea aia mergeam să vedem în calitate oficială meciul dintre Chelsea şi Manchester City. Am fost şi noi acolo. Aproape de cei mari.

Pot să spun că el era într-un anturaj mare. Cu toate astea, i-a lăsat pe toţi deoparte, pentru că voia să vorbească cu cineva din Balcani. Am discutat mult de fotbal, despre fotbalul sârbesc. Mare calitate. Am făcut glume despre Mutu. Chiar e o pierdere imensă pentru fotbalul mondial. Şi vine chiar acum, înainte de final asta.

Sper să Infantino să nu lase acest lucru neobservat pentru că a fost cu adevărat mare. Nu numai ca fotbalist, o personalitate. 

Legendele se ţes în jurul marilor fotbalişti, iar loviturile libere... era cel mai bun executant din Serie A. Când vorbeşti de picior stâng, vorbeşti de el şi Reborto Carlos”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: sinisa mihajlovic-mm stoica-italia 

viewscnt
Articole similare