Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum o poate ajuta Cătălin Cîrjan pe Rapid şi viceversa: ”E un pas în faţă. Vorbim de o echipă de prim rang din fotbalul românesc”

Cum o poate ajuta Cătălin Cîrjan pe Rapid şi viceversa: ”E un pas în faţă. Vorbim de o echipă de prim rang din fotbalul românesc”

Rapid

Comentarii

Cel mai recent transfer reuşit Rapid este unul foarte interesant. Giuleştenii l-au achiziţionat pe Cătălin Cîrjan (20 de ani).

Rapid este în continuare activă pe piaţa transferurilor, iar ultima lovitură este aducerea lui Cătălin Cîrjan în Giuleşti.

Cum o poate ajuta Cătălin Cîrjan pe Rapid şi viceversa

Mijlocaşul român a fost împrumutat de la Asenal U21 pentru sezonul ce va urma, iar Adrian Iencsi a vorbit despre această mutare.

Fostul mare fundaş al Rapidului consideră este o situaţie câştigătoare de ambele părţi. Rapid se va baza pe serviciile unui jucător de mare talent, iar Cîrjan va acumula experienţă şi la nivel de seniori.

”Eu zic că e o achiziţie importantă, e un jucător foarte tânăr, e clar că e crud, încă nu e obişnuit să joace la seniori, chiar dacă el de multe ori a fost chemat la antrenamentele echipei mari la Arsenal, dar vine cu o mentalitate puternică, solidă, din fotbalul britanic. Va aduce, cu siguranţă, un plus aici.

Nu cred că e un pas în spate, vorbim de o echipă de prim rang din fotbalul românesc, de Rapid Bucureşti, o echipă importantă, cred că e un pas în faţă. Acolo e foarte greu să joace, să se impună.

Odată cu impactul de a juca la seniori, cu atât mai mult la o echipă precum Rapid, unde tinerilor li se oferă oportunităţi şi uşi deschise, aici ar putea fi rampa lui de lansare. 

Să nu avem aşteptări foarte mari de la el, e un jucător crud, dar deocamdată poate veni cu un plus de mentalitate, atitudine şi nu în ultimul rând, ce îmi place la Rapid e că îşi consolidează, gândeşte în perspectivă, chiar dacă în acelaşi timp e un pic surprinzătoare plecarea lui Sefer, dar pune accent foarte mare pe tineri de foarte mare valoare. Astfel, ar putea să îşi facă o echipă de viitor, competitivă, foarte bună. 

E clar că pentru el va fi o presiune, nu îi va fi uşor pentru că vine de undeva de foarte sus, vine aici în fotbalul nostru, unde ştim că nu suntem chiar ok. Aici el s-ar putea căli, de aceea spun că ar putea fi o rampă de lansare.

Aici se va lovi de foarte multe lucruri, care s-ar putea să îl ajute, dar ceea ce e foarte important, că are un antrenor tânăr, pe Adi Mutu, care ştie să lucreze foarte bine cu jucătorii tineri. Adi are o experienţă internaţională foarte mare, rolul lui e unul foarte important. 

De aia spun că e un mediu bun şi Rapid deja e o forţă în campionatul nostru, e în plină ascensiune, el ar putea face parte din generaţia care poate fi una foarte bună pe viitor. 

Important pentru el e să joace, dacă vine aici şi nu joacă îi va fi greu pe mai departe, are nevoie de meciuri în picioare.

Aici nu îi va fi uşor, va juca pentru prima dată la seniori, în competiţie oficială, are nevoie de susţinerea antrenorului şi bineînţeles de mediu, jucători, colegi, dar la Rapid, din ce văd eu, e un mediu sănătos şi bun pentru el”, a declarat Iencsi, conform Sport.ro

Pe lângă Cătălin Cîrjan, Rapid i-a mai adus în această vară pe Borja Valle, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Christopher Braun şi Omar El Sawy.

Afla mai multe despre: rapidtransfer rapidcatalin cirjanadrian iencsi 

viewscnt
Articole similare