Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a schimbat un tricolor după ce a ajuns pe mâna lui Gică Hagi: "Am fost destul de rău". Dezvăluiri emoţionante din copilărie

Cum s-a schimbat un tricolor după ce a ajuns pe mâna lui Gică Hagi: "Am fost destul de rău". Dezvăluiri emoţionante din copilărie

Farul Constanța

Comentarii

Fundaşul dreapta de la CFR Cluj, Cristian Manea, anunţă că naţionala U23 poate face produce surpriza la Jocurile Olimpice. De asemenea, el şi-a amintit de transformarea prin care a trecut sub comanda lui Gică Hagi.

Cristi Manea, despre Jocurile Olimpice şi Gică Hagi

"Suntem nerăbdători să mergem acolo (n.r. - la Jocurile Olimpice) şi să facem o figură la fel de frumoasă cum am făcut-o la EURO. Eu cred că vom face o surpriză foarte mare. Nu vreau să zic înainte, dar avem o şansă mare şi, dacă vom merge cel puţin la fel de entuziasmaţi ca la EURO, avem o şansă să ne întoarcem acasă cu o medialie. Sunt bucuros că ne cunoaştem de mult timp şi asta ne-a ajutat foarte mult să realizăm ce am realizat până acum şi va fi un avantaj foarte mare pentru noi la Olimpiadă", a declarat Cristi Manea pentru Telekom Sport.  

De Ziua Copilului, fundaşul dreapta de la CFR Cluj şi-a amintit de perioada petrecută la academia lui Gică Hagi: "Am fost un copil destul de rău. Când eram mic, eram foarte obraznic, dar cu timpul, prin participarea mea la Academia Hagi, m-am schimbat foarte mult şi am realizat mult mai multe lucruri", a mai spus Manea. 

Apărătorul a povestit şi despre sacrificiile din copilărie: "Cel mai frumos gest a fost când părinţii şi-au vândut verighetele ca să îmi cumpere o pereche de ghete. Am realizat atunci că ei chiar mă susţin şi cred în mine şi voi munci cât de mult pot eu ca să nu îi dezamăgesc niciodată".  

Edi Iordănescu e pe picior de plecare de la CFR Cluj, iar fotbaliştii campioanei speră să facă performanţă şi cu următorul antrenor: "Îmi pare rău, pentru că a fost alături de noi şi în momentele mai puţin bune, dar sunt foarte încrezător că cine va veni va fi la fel de bun, pentru că noi suntem aceiaşi", a încheiat Cristi Manea. 

Fotbalistul de la CFR Cluj a fost inclus în lotul României U23 pentru cantonamentul preolimpic din Spania. Tricolorii pregătesc Jocurile Olimpice în Spania, acolo unde se vor afla în perioada 31 mai – 9 iunie. Pe 5 şi pe 8 iunie, naţionala under 23 va întâlni Mexic şi Australia. 

Afla mai multe despre: cristi maneagica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare