Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se descurcă Harlem Gnohere în campionatul Belgiei. Surpriza de care ar putea avea parte în perioada următoare

Cum se descurcă Harlem Gnohere în campionatul Belgiei. Surpriza de care ar putea avea parte în perioada următoaregalerie foto

Campionate

Comentarii

Harlem Gnohere nu se descurcă excelent la Mouscron, echipă la care s-a transferat după ce s-a despărţit de FCSB. Atacantul de 32 de ani a marcat un singur gol în 7 apariţii. De altfel, Mouscron este pe ultimul loc în Belgia, cu doar 3 puncte strânse în 9 etape.

Gnohere a revenit în Belgia după ce s-a despărţit de FCSB, acolo unde a mai jucat pentru Virton, Charleroi, Westerlo, Mouscron şi Mons. Atacantul francez s-a transferat la Mouscron, dar nu se descurcă prea bine la noua sa echipă. 

Cum se descurcă Harlem Gnohere la Mouscron. Un singur gol în 7 meciuri

Harlem Gnohere a debutat la Mouscron cum nu se putea mai bine. Fostul atacant al lui FCSB a debutat cu Anderlecht, a fost introdus în ultimul sfert de oră şi golul egalizator în finalul meciului. Mouscron a scos atunci un 1-1 care dădea mari speranţe fanilor.

Însă Gnohere nu s-a descurcat prea bine în următoarele meciuri. Atacantul francez a jucat în alte 6 meciuri de campionat, dar n-a mai reuşit niciun gol. În ultima partida, eşec cu 0-2 cu Eupen, a jucat doar în ultimele 5 minute, semn că primeşte tot mai puţină încredere.

De altfel, Mouscron este într-o situaţie dezastruoasă. Echipa antrenată de Jorge Simao este pe ultiml loc din Belgia, cu 3 puncte acumulate în 9 etape, la 5 diferenţă de prima poziţie care asigură salvarea de la retrogradare. Mouscron a marcat doar 3 goluri, ceea ce înseamnă că Harlem Gnohere a marcat o treime din reuşitele totale ale echipei. 

Mouscron l-ar putea readuce pe Mircea Rednic

La Mouscron, Harlem Gnohere ar putea avea o surpriză şi s-ar putea reîntâlni cu unul dintre antrenorii care i-au marcat cariera. Situaţia dezastruoasă în care se află echipa i-a făcut pe cei din conducerea clubului să se gândească la un alt antrenor şi Mircea Rednic este una dintre variante. De altfel, antrenorul român a mai pregătit-o în trecut pe Mouscron, în perioada 2016-2018. 

Ar putea fi însă o nouă şansă şi pentru Harlem Gnohere. Sub comanda lui Mircea Rednic, atacantul francez s-a descurcat cel mai bine şi a avut cele mai bune momente din carieră. De altfel, Mircea Rednic este cel care l-a adus în România, la Dinamo, unde a devenit rapid unul dintre idolii suporterilor. 

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare