Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se va descurca Gabi Tamaş la Voluntari în noua funcţie? Vechiul prieten Daniel Niculae a dat verdictul: ”Cred că le va îmbina bine”

Cum se va descurca Gabi Tamaş la Voluntari în noua funcţie? Vechiul prieten Daniel Niculae a dat verdictul: ”Cred că le va îmbina bine”

Fotbal intern

Comentarii

Instaurat în funcţia de preşedinte-jucător, Gabi Tamaş are un sezon lung în faţă, dar Daniel Niculae crede că fostul său coechipier se va descurca.

FC Voluntari a făcut o decizie neobişnuită când l-a instaurat pe Gabi Tamaş în funcţia de preşdinte, cât acesta încă este jucător al clubului. Noua sa poziţie îi dă putere asupra antrenorului şi coechipierilor săi, astfel că nu se practică în fotbalul mondial mai deloc.

Ca preşedinte-jucător, Tamaş va avea mult mai multe responsabilităţi decât până acum, într-un an care se anunţă greu pentru FC Voluntari. Echipa a scăpat de retrogradare graţie barajului sezonul trecut şi este favortiă la ultimele locuri în următoarea stagiune.

Cum se va descurca Gabi Tamaş la Voluntari în noua funcţie?

Deşi decizia ar putea fi una greşită pentru club, Daniel Niculae crede că Tamaş va duce un plus formaţiei ilfovene, din noua sa funcţie. Coleg cu fundaşul central la naţională şi la Auxerre, actualul preşedinte al Rapidului îl cunoaşte bine pe fostul ”tricolor” şi este de părere că acesta va putea face treabă la Voluntari.

”Îi urez mult succes atât în vechea funcţie, cât şi în noua funcţie. Cred ca le va îmbina foarte bine pe ambele, e un jucător cu carismă, un adevărat lider, atât in vestiar... Cred că va fi lider şi pe partea administrativă pentru că te naşti cu lucrurile astea.

E o perioadă destul de lungă de cand n-am mai pus ghetele în picioare şi cred că ar fi foarte dificil să mai apar în iarbă. Dar ţinând cont de situaţia asta cu atacanţii... (n.r. te gândeşti?) Nu, glumesc”, a declarat Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: gabi tamaşdaniel niculaefc voluntaritamaş preşedinte-jucător 

viewscnt
Articole similare