Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a explicat Jose Mourinho vizita în România. Ce a spus despre retragerea lui Bogdan Lobonţ

Cum şi-a explicat Jose Mourinho vizita în România. Ce a spus despre retragerea lui Bogdan Lobonţ
Comentarii

Partida dintre România şi Finlanda va avea spectatori de lux. În tribunele stadionului Ilie Oană, din Ploieşti, se va afla şi managerul lui Manchester United, Jose Mourinho.

"Am venit în România pentru a-mi petrece timpul liber, pentru a mă plimba, pentru a-mi reîntâlni prietenii. Au trecut mulţi ani de când nu-i mai văzusem pe Giovani şi pe Crăciunescu. Şi voi profita şi ca să mă odihnesc" , a declarat Jose Mourinho.
 
Managerul lui Manchester United a vorbit şi despre Bogdan Lobonţ. Odată cu meciul amical cu Finlanda, portarul şi-a anunţat retragerea din cariera de jucător: "Ştiu că este de mulţi ani acolo, în Italia. Vreau doar să-i urez mută baftă în viitor".

Jose Mourinho vine la Ploieşti pentru a urmări partida alături de prietenul său Giovani Becali. Managerul lui Manchester United a aterizat în această după amiază pe Aeroportul din Otopeni şi va merge direct spre stadionul Petrolului

Momentan, antrenorul lusitan este în vacanţă, însă, în curând, va începe treaba. Pe toată perioada Campionatului Mondial, Jose Mourinho va fi expertul unui post de televiziune din Rusia.

Afla mai multe despre: jose mourinho. manchester unitedilie oanaploiestipetrolul 

viewscnt
Articole similare